Μάθετε πως να λέτε αντίο με το Spiritfarer για Xbox One και PC - E3 2019

Πως λέμε πραγματικά αντίο;

Το Spiritfarer, από την Thunderlotus, θα έρθει στο Xbox One και το PC με τον παίκτη να πρέπει να "Χτίσει, φροντίσει, εξερευνήσει και να μάθει να λέει αντίο."

Το Spiritfarer είναι ένας όμορφα κατασκευασμένος κόσμος που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους και τα ζώα που ζουν μαζί σε κάποιο είδος πλοίου. Καθώς οι παίκτες προχωρούν μέσω του παιχνιδιού, θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν και να αναβαθμίσουν το σκάφος τους και να δουν τις βελτιώσεις

να εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο καθώς μεγαλώνει με κάθε αναβάθμιση.

Ο κύριος χαρακτήρας φαίνεται να έχει έναν φίλο που μοιάζει με γάτα, ακόμα και όταν βγαίνει έξω και εξερευνά τον κόσμο έξω από την ασφάλεια του πλοίου. Θα έχει mechanics όπως mining, φιλίες, κηπουρική και άλλα.

Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει ένα κύκλο ημέρας/νύχτας και δυναμικό καιρό, με τον κύριο χαρακτήρα να έχει κάποιον έλεγχο πάνω στα στοιχεία.

Μεγάλη εστίαση θα δοθεί στο να λέτε αντίο στους φίλους σας επίσης. Η παγκόσμια πρεμιέρα έδειξε τον κύριο χαρακτήρα σε μια βάρκα να λέει αντίο σε ένα ανθρωπόμορφο ελάφι που εξαφανίστηκε μέσα στο φως.

Το Spiritfarer θα κυκλοφορήσει στο Xbox One και στο PC μέσω του Xbox Game Pass το 2020.

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει θα παίζει WoW ή Eve Online.

IGN GreeceE3 2019: Ανακοινώθηκε το Crossfire XE3 2019: To νέο Xbox ή αλλιώς Project Scarlett θα κυκλοφορήσει την Εορταστική περίοδο του 2020E3 2019: 'Διπλό ταμπλό' για το Xbox Game Pass

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα