H Blizzard ακυρώνει Launch Event του Overwatch λόγω διαμαρτυριών

Πάει και αυτό.

H Blizzard ακύρωσε το launch event για το Overwatch στο Nintendo Switch, μόλις 7 μέρες αφότου ανακοίνωσε τον εορτασμό.

Το δωρεάν event είχε προγραμματιστεί να λάβει χώρα αύριο στις 16 Οκτωβρίου, στο Nintendo Store της Νέας Υόρκης. Οι πρώτοι 150 φαν

που θα έκαναν sign up, θα γνώριζαν από κοντά ορισμένους voice-actors από το παιχνίδι, με μόνη προϋπόθεση να διαθέτουν ενεργό Nintendo λογαριασμό.

Παρόλα αυτά, μια εβδομάδα αργότερα, η Nintendo δημοσίευσε μια δήλωση, όπου απολογήθηκε για την "ακύρωση του event από την Blizzard."

Please be aware that the previously announced Overwatch launch event scheduled for Wednesday, 10/16 at NintendoNYC has been cancelled by Blizzard. We apologize for any inconvenience this may cause.

Nintendo NY (@NintendoNYC) October 15, 2019 Για την ώρα, δεν γνωρίζουμε επίσημα τον λόγο της ακύρωσης και η Blizzard δεν έχει κάνει δήλωση. Ωστόσο, το αρχικό tweet ανακοίνωσης του event είχε πλημμυριστεί από τα hashtag #BoycottBlizzard και #StandWithHongKong, που ξεκίνησαν όταν η εταιρεία τιμώρησε έναν παίκτη του Hearthstone, που υποστήριξε ανοιχτά τις διαδηλώσεις στο Χονγκ Κονγκ.

Οι αντιδράσεις ενάντια στην Blizzard ξεκίνησαν γρήγορα και ακόμα κρατούν καλά, ενώ οι διαδηλωτές άρχισαν να χρησιμοποιούν την Mei ως ανεπίσημη μασκότ, χρησιμοποιώντας τα voice lines της, όπως το "the world is worth fighting for." Εν τέλει, η Blizzard μείωσε το ban του Ng Wai "Blitzchung" Chung και του έδωσε τα χρήματα πίσω, αλλά οι αντιδράσεις δεν δείχνουν να σταματούν

Στο ενδιάμεσο όλου αυτού του πανικού, η Blizzard πήρε ορισμένες περίεργες αποφάσεις για την κυκλοφορία του Overwatch στο Switch. Η φυσική έκδοση του παιχνιδιού δεν θα περιλαμβάνει cartridge, αλλά ένα download code. Αυτό σημαίνει ότι η boxed έκδοση του παιχνιδιού αποτελεί περισσότερο διακοσμητικό, παρά μια δυνατότητα να παιχτεί ο τίτλος σε διάφορες συσκευές Switch.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceΈρχεται το Overwatch στο Nintendo SwitchΩδεύει το Overwatch προς τα Nintendo Switch;Έρχονται αλλαγές στο Overwatch League

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα