H Apple ετοιμάζεται να μας αποκαλύψει την τηλεοπτική συνδρομητική της υπηρεσία

Η αποκάλυψη έρχεται στα τέλη του μήνα.

Σε επερχόμενο event της στο τέλος του μήνα αναμένεται η Apple να αποκαλύψει πληροφορίες για την επερχόμενη τηλεοπτική συνδρομητική της υπηρεσία.

Όπως αναφέρει το The Verge, η Apple έστειλε μια ανακοίνωση στην οποία αποκάλυψε μια συνέντευξη τύπου για τις 25 Μαρτίου. Η ανακοίνωση εκτός της ημερομηνίας περιλάμβανε ένα gif με αντίστροφη μέτρηση, που στο τέλος του έβγαζε το λογότυπο της Apple

και το tagline "It's showtime". Την ίδια φράση είχε χρησιμοποιήσει η Apple το 2006 σε μια εκδήλωση αποκάλυψης της iTV (γνωστή και ως Apple TV), όταν ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει να προσφέρει ταινίες στο iTunes.

To CNBC γράφει ότι η υπηρεσία θα προσφέρει σε κατόχους iPhone και iPad πρόσβαση σε δωρεάν νέες σειρές της εταιρείας και την επιλογή να γραφτούν σε άλλες υπηρεσίες όπως το Starz και το Showtime. Παρ' όλα αυτά, μην περιμένετε να δείτε στις έξτρα διαθέσιμες συνδρομητικές τα Netflix ή Hulu. Το πιο πιθανό είναι ότι το ίδιο θα προσφέρεται και εκτός iOS συσκευών και λέγεται ότι θα ανοίξει μέσα στην άνοιξη. Στην εκδήλωση είναι επίσης πιθανή η παρουσίαση νέων μοντέλων iPad και AirPods.

Εκτός από την τηλεοπτική υπηρεσία της, η εταιρεία ετοιμάζει και το Apple News - κάτι ανάλογο για περιοδικά και εφημερίδες. Αν και σύμφωνα με το The Wall Street Journal, οι εκδότες δεν θέλουν ιδιαίτερα να ενταχθούν σε αυτήν την υπηρεσία, καθώς η Apple μάλλον θα κρατάει το 50% των εσόδων.

Μπορεί η νέα υπηρεσία της Apple να μην έχει αποκαλυφθεί πλήρως ακόμα, αλλά γνωρίζουμε ότι υπάρχουν υπό ανάπτυξη πάνω 20 σειρές, μεταξύ των οποίων υλικό από τους Damien Chazelle, JJ Abrams και M. Night Shyamalan. Προσφάτως μάθαμε ότι μία από αυτές τις σειρές είναι μεταφορά του "Time Bandits" του 1981, του οποίο το πιλοτικό επεισόδιο έχει αναλάβει ο Taika Waititi του "Thor: Ragnarok".

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΠρώτο full trailer για την τελευταία σεζόν του Game of ThronesΤο "The Haunting of Hill House" πήρε το πράσινο φως για 2η σεζόνΌλες οι σειρές που θα χάσουμε το 2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα