Την Παρασκευή τα νεότερα, δεν ανοίγει το Σ.Ε.Φ. ο Ολυμπιακός

Άκαρπη απέβη η καθιερωμένη σύσκεψη των μέτρων ασφαλείας του «αιώνιου» ντέρμπι που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης, αφού όλες οι πλευρές τηρούν στάση αναμονής εν΄ όψει της ανακοίνωσης των διαιτητών. Την Παρασκευή αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» υποστήριξαν πως θα περιμένουν τον ορισμό/κλήρωση των διαιτητών, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη (14/3), καθώς είναι δεδομένη η απόφαση τους να μην κατέβουν στο παιχνίδι της Κυριακής (17/3) αν δεν σφυρίξουν σε αυτό ξένοι διαιτητές, αλλά ούτε και να ανοίξουν το Στάδιο Ειρήνης και
Φιλίας. Είναι άλλωστε γνωστό ότι δεν έχουν ακόμη εκδοθεί εισιτήρια για την αναμέτρηση, αφού οι διοικούντες του Ολυμπιακού περιμένουν να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Η Αστυνομία τηρεί με τη σειρά της στάση αναμονής, αφού και η ίδια δεν θέλει να μπει σε διαδικασία εκπόνησης μέτρων ασφαλείας για έναν αγώνα που μπορεί να μην γίνει ποτέ.

Σε κάθε περίπτωση, η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει την Παρασκευή (15/3), αφού δηλαδή γίνουν γνωστά τα ονόματα των διαιτητών του πολύπαθου αγώνα.
Keywords
Τυχαία Θέματα