Greek Fantasy Challenge: Έβανς και Σλούκας κλέβουν την παράσταση

Ο Έβανς της Ζάλγκιρις και ο Σλούκας του Παναθηναϊκού αναδεικνύονται σε μηχανές πόντων, ανταμείβοντας όσους τους επέλεξαν για την ενδεκάδα τους. 

Ο Έβανς ξεχωρίζει με εντυπωσιακή εμφάνιση

Ο Εβανς μπορεί να μην κατάφερε να οδηγήσει τη Ζάλγκιρις στη νίκη επί της Παρτίζαν, αλλά βοήθησε τους φίλους του φανταστικού πρωταθλήματος που τον επέλεξαν και μάζεψαν αρκετούς βαθμούς, αφήνοντας

τους αντιπάλους τους να θαυμάζουν την απόδοσή του. 

Ο Κώστας Σλούκας αναδεικνύεται σε ηγέτη του Παναθηναϊκού

Στο ίδιο χρονικό πλαίσιο, ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τη Βιλερμπάν, με τον Κώστα Σλούκα να είναι ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση (18 πόντοι, 12 ασίστ), ο Έλληνας γκαρντ οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε μια σημαντική νίκη. Όποιος τον επέλεξε στο fantasy challenge απολαμβάνει τους πολύτιμους πόντους που του χάρισε η εξαιρετική του εμφάνιση

Η ευφορία των επιλογών στο Greek Fantasy Challenge

Οι λάτρεις του ελληνικού μπάσκετ βρίσκονται σε συναρπαστική καταιγίδα επιλογών στο Greek Fantasy Challenge του Novasports.gr. Η σωστή επιλογή παικτών κρίνει το αποτέλεσμα, και η πρώτη ημέρα της 14ης αγωνιστικής αποδεικνύει πως η στρατηγική των φανταστικών ομάδων μπορεί να ανατραπεί από έναν εκτυφλωτικό αγώνα. 

Ο Έβανς και ο Σλούκας είναι οι παίκτες που ξεχώρισαν στη χθεσινή πρώτη αγωνιστική της 14ηςστροφής, αναδεικνύοντας τη σπουδαιότητα της επιλογής των παικτών στη δημιουργία της φανταστικής ομάδας. Η συνέχεια του Greek Fantasy Challenge αναμένεται εξίσου συναρπαστική, με τους φανταστικούς παίκτες να αναμένεται να συνεχίσουν να εντυπωσιάζουν. 

Keywords
Τυχαία Θέματα