Grand Prix Σαουδικής Αραβίας: Η σειρά εκκίνησης (pic)

Απομένουν μερικές ώρες από την έναρξη του δεύτερου Grand Prix της σεζόν στη Σαουδική Αραβία. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για το απόγευμα της Κυριακής (19/03) στις 19:00.

Θυμίζουμε ότι την pole position κατέκτησε ο Σέρχιο Πέρεζ με την Red Bull για δεύτερη διαδοχική χρονιά στην ίδια πίστα. Δίπλα στον Μεξικανό, η Aston Martin και ο Φερνάντο Αλόνσο. Ακολουθεί η Mercedes με τον Τζόρτζ Ράσελ και ο Κάρλος Σαίνθ με την Ferrari.

Στην πεμπτη θέση της σχάρας εκκίνησης ο Λανς Στρολ και το δεύτερο μονοθέσιο της Aston Martin. Δίπλα στον Καναδό ο Εστεμπάν Οκόν και η Alpine. Ο επτάκις φορές πρωταθλητής, Λιούις Χάμιλτον και η άλλη Mercedes στην 7η θέση με τον Όσκαρ Πιάστρι στην 8η και την McLaren. Στην 9η ο Πιερ Γκασλί και η Alpine και την πρώτη δεκάδα κλείνει ο Νίκο Χούλκεμπεργκ με την Haas.

Το grid ολοκληρώνουν οι Ζου, Λεκλέρ, Μάγκνουσον, Μπότας, Φερστάπεν, Τσουνόντα, Άλμπον, Ντε Βρις, Νόρις και Σάρτζεντ. O Μονεγάσκος της Ferrari είναι τιμωρημένος για την αλλαγή τρίτης φοράς μονάδας ηλεκτρικής διαχείρισης της υβριδικής μηχανής. Τέλος ο Ολλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής αρχίζει 15ος λόγω του άξονα της RB19 και βρέθηκε εκτός Q2 στις κατατακτήριες δοκιμές.

Αναλυτικά:

Keywords
Τυχαία Θέματα