Grand Prix Ουγγαρίας: Ασταμάτητος ο «Mad-Max» (pics)

Δεύτερη διαδοχική νίκη για τον Μαξ Φερστάπεν στο Grand Prix της Ουγγαρίας. Ο Ολλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής θυμίζουμε ήταν κυριάρχος για την περασμένη σεζόν στην ίδια πίστα.

MAX VERSTAPPEN WINS THE HUNGARIAN GRAND PRIX!!! #HungarianGP #F1 pic.twitter.com/LxGVIcRUBD

Formula 1 (@F1) July
23, 2023

Αυτή ήταν η έβδομη σερί νίκη του «Mad-Max», ένατη δική του φέτος και ενδέκατη για τoυς «ταύρους». Στη δεύτερη θέση ο Λάντο Νόρις και η McLaren, ενώ επιστροφή στο βάθρο για τον Σέρχιο Πέρεζ.

LAP 46/70

Only one thing in Piastri's rear-view mirrors

Perez is on a mission #HungarianGP #F1 pic.twitter.com/xRXblB4N0N

Formula 1 (@F1) July 23, 2023

Η Λιουίς Χάμιλτον «πλήρωσε» την κακή εκκίνηση και ο Ολλανδός πιλότος προσπέρασε αμέσως τον Βρετανό. Εκτός από το μονοθέσιο των «ταύρων», οι McLaren με τους Νόρις και Πιάστρι εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση, αφήνοντας τον επτάκις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή στην τέταρτη θέση από νωρίς.

Τα μηχανικά προβλήματα στην Alpine οδήγησαν Οκόν και Γκασλί να εγκαταλείψουν από νωρίς την προσπάθεια τους.

Both Alpines are out of the race after colliding at Turn 1 at the start #HungarianGP #F1 pic.twitter.com/ElswGzl4qg

Formula 1 (@F1) July 23, 2023

Αντίθετα εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Τζορτζ Ράσελ, ο οποίος εκκινήθηκε από τις τελευταίες θέσεις του grid και τελικά ανέβηκε στην έβδομη θέση, ανάμεσα στις δύο Ferrari.

Ακόμη ένα άσχημο αποτέλεσμα για τα δύο κόκκινα μονοθέσια. Ο Σαρλ Λεκλέρ ολοκλήρωσε τον αγώνα στην έκτη θέση, ενώ ο Κάρλος Σάινθ στην όγδοοη. Πίσω από τον Ισπανό οι δύο Aston Martin, Φερνάντο Αλόνσο και Λανς Στρολ «κλείνουν» την πρώτη δεκάδα των βαθμών.

Αναλυτικά η κατάταξη:

Keywords
Τυχαία Θέματα