God of War: 131 εκατομμύρια δολάρια από ψηφιακές πωλήσεις τον μήνα του λανσαρίσματος

"Θεϊκά" νούμερα για την αποκλειστικότητα της Sony.

Ο πρόεδρος της Sony Interactive Entertainment πρόσφατα αποκάλυψε πως το God of War κατάφερε να πουλήσει πάνω από 5 εκατομμύρια αντίτυπα τον μήνα του λανσαρίσματός του. Σύμφωνα με την SuperData Research, μία εταιρεία ανάλυσης, από τις συνολικές 5 εκατομμύρια πωλήσεις που έγιναν

τον πρώτο μήνα μετά την κυκλοφορία, οι 2.1 εκατομμύρια ήταν ψηφιακές. Οι ψηφιακές αυτές πωλήσεις πρόσφεραν στην Sony έσοδα που ανέρχονται στα 131 εκατομμύρια δολάρια.

Το νούμερο αυτό φαίνεται πολύ μεγάλο, παρ' όλα αυτά η ιαπωνική εταιρεία μας είχε ήδη προϊδεάσει, καθώς τον Mάη είχε ανακοινώσει ότι το God of War κατάφερε μέσα σε τρεις μόλις μέρες να πουλήσει πάνω από 3.1 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Το God of War πρόσφερε στην Sony παραπάνω από τα διπλάσια έσοδα συγκριτικά με το Uncharted 4, το οποίο στον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας του έκανε τζίρο στα 56 εκατομμύρια δολάρια, ενώ παράλληλα ξεπέρασε και τον multiplatform "τιτάνα" που φέρει το όνομα Witcher III, αφού ο Geralt τον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας του συγκέντρωσε 69 εκατομμύρια δολάρια.

Η Sony πριν από μερικές μέρες έδωσε στην δημοσιότητα τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του 2018 και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν στο έγγραφο, το PS4 ξεπέρασε τις 80 εκατομμύρια πωλήσεις.

Ο Αριστοτέλης είναι columnist στο IGN Greece και όταν δεν μαζεύει achievements ή βλέπει σειρές, μπορείτε να τον βρείτε στο Facebook.

IGN GreeceH Sony Santa Monica κάνει προσλήψεις για σχεδιαστές χαρακτήρωνGod of War Σύγκριση γραφικών: 2005 vs 2018God of War - The Ending (Spoiler Alert!)

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα