Gamescom 2019: To Stranger Things έρχεται στο Dead by Daylight

Dead by Hawkins.

To Dead by Daylight μεταφέρεται στο Hawkins της Indiana, καθώς η Behaviour Interactive ανακοίνωση την επόμενη συνεργασία τρόμου που ετοιμάζει, με το Stranger Things. Ένας νέος Demogorgon killer θα κάνει την εμφάνισή του, μαζί με δύο νέους survivors: τους Nancy Wheeler και Steve Harrington.

Το Dead by Daylight είναι ένα ασυμμετρικό, multiplayer horror παιχνίδι, όπου οι παίκτες ελέγχουν έναν δολοφόνο και μέχρι 4 παίκτες, ελέγχουν τους επιζώντες. Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι διαφορετικός, ανάλογα με την πλευρά που θα επιλέξετε. Αν είστε survivor,

τότε θα πρέπει να ξεφύγετε από μια κλειστή περιοχή. Η άλλη πλευρά δεν χρειάζεται εξηγήσεις.

Οι επιζώντες και οι δολοφόνοι έχουν διαφορετικές ικανότητες ανάλογα με τον χαρακτήρα που επιλέγετε. Οι δολοφόνοι είναι συνήθως πιο ισχυροί και έτσι οι επιζώντες θα πρέπει να επιβιώσουν χρησιμοποιώντας περιβαλλοντικές παγίδες, πονηριά και ομαδική εργασία.

Το Dead by Daylight ξεκίνησε με μια ομάδα από δολοφόνους, αλλά πρόσφατα πρόσθεσε μερικά διάσημα πρόσωπα, από ταινίες τρόμου, όπως ο Michael Myers, ο Freddy Krueger, ο Ghostface και τώρα το Demogorgon. Ομοίως, το Dead by Daylight πρόσθεσε διάσημους επιζώντες από ταινίες τρόμου, όπως η Laurie Strode και ο Ash Williams.

Το franchise του Stranger Things είναι η πιο πρόσφατη συνεργασία της εταιρεία και καθώς φαίνεται λαμβάνει χώρα στα γεγονότα της πρώτης σεζόν της σειράς.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα από την Gamescom 2019 στο ειδικό hub του IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceComanche Reveal Trailer - Gamescom 2019Kerbal Space Program 2 Official Reveal Trailer - Gamescom 2019Gamescom 2019: Ανακοινώθηκαν 8 νέοι τίτλοι για το Stadia

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα