Gamescom 2019: Ανακοινώθηκαν νέες εκδόσεις του Xbox Controller

Night Ops Camo και Sport Blue.

Στα πλαίσια της Gamescom 2019, που λαμβάνει χώρα αυτή την στιγμή στην Γερμανία, η Microsoft ανακοίνωσε και παρουσίασε δύο νέες εκδόσεις για το Xbox Controller, αυτές των Night Ops Camo

και Sport Blue.

Μέσω του Inside Xbox, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η Night Ops Camo έκδοση θα κοσμείται από παραλλαγή, ενώ τα D-pad και Triggers θα έχουν μεταλλικό χρυσό χρώμα. Η Sports Blue έκδοση είναι πιο λιτή όσων αφορά τα χρώματα ωστόσο θα περιλαμβάνει μεταλλικό D-pad ενώ οι λαβές θα έχουν επίστρωση από καουτσούκ έτσι ώστε να μην γλιστράει από τα χέρια σας.

Η Sports Blue έκδοση θα γίνει διαθέσιμη στις 17 Σεπτεμβρίου ενώ αυτή του Night Ops Camo στις 8 Οκτωβρίου. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή τους για την ευρωπαϊκή αγορά, ωστόσο η τιμή τους στις χώρες της Βορείου Αμερικής, 69,99$, μπορεί να σας προϊδεάσει για το τι θα ακολουθήσει στις αγορές της Ευρώπης.

Οι εν λόγω εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν λίγο καιρό πριν την δεύτερη σειρά Xbox Elite Controllers, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα από την Gamescom 2019 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Ο Βασίλης Αλεπόπουλος είναι αρθρογράφος στο GR IGN και μπορείτε να τον κάνετε summon στο Twitter ή στο Facebook.

IGN GreeceGamescom 2019: Από άλλο πλανήτη το cast του NBA 2K20 MyCareerGamescom 2019: Το DLC του Metro Exodus έχει ημερομηνία κυκλοφορίαςGamescom 2019: Αποκαλύφθηκε το Horde Mode του Gears 5 και χαρακτήρες του Halo

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα