Game of Thrones: Συγκινητικό βίντεο με το τραγούδι "Jenny of Oldstones" (video) (spoiler alert)

Η HBO ανήρτησε βίντεο με την εκτέλεση του τραγουδιού από τους Florence + The Machine και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης!

Η μουσική είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο δεύτερο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου. Λίγο πριν από τη μεγάλη μάχη μεταξύ ζωντανών και νεκρών, ο Πόντρικ Πέιν ενέτεινε τη συναισθηματική φόρτιση των θαυμαστών της σειράς τραγουδώντας το "Jenny's song", το οποίο ακούσαμε για δεύτερη φορά στους τίτλους τέλους από τους Florence
+ The Machine. Η μουσική είναι του Ράμιν Τζαβάντι και οι στίχοι του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, του Ντέιβιντ Μπένιοφ και του Ντ. Μπ. Βάις.

Το βίντεο της HBO με την εκτέλεση του τραγουδιού από τους Florence + The Machine και σκηνές από όλους τους κύκλους του GoT συγκινεί όλους όσοι έχουν αγαπήσει τους ήρωες της σειράς. Τα σχόλια είναι χιλιάδες και πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν τους στίχους, οι οποίοι ίσως δίνουν στοιχεία για τη μοίρα του Τζον Σνόου και της Ντενέρις Ταργκάριεν.
Η ύπαρξη του "Jenny's song" ή "Jenny of Oldstones", όπως είναι ο εναλλακτικός τίτλος, ήταν ήδη γνωστή σε όσους έχουν διαβάσει τα βιβλία σειράς φαντασίας του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν "A Song of Ice and Fire". Η ηρωίδα του τραγουδιού ήταν σύζυγος του Ντάνκαν Ταργκάριεν. Ο Ντάνκαν την ερωτεύτηκε και την παντρεύτηκε αν και ήταν αρραβωνιασμένος με την κόρη του Λάιονελ Μπαράθεον. Λόγω αυτής της πράξης του έχασε το δικαίωμα του στον Σιδερένιο Θρόνο.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το τραγούδι, δείτε την εκπομπή Facebook Live της Nova, αύριο Τρίτη, στις 18:00!
Keywords
Τυχαία Θέματα