Αταλάντα για... Τσάμπιονς Λιγκ (video)

Η Νάπολι μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα κι έχασε την πρώτη ευκαιρία της με τον καγεχόν στο 4ο λεπτό και τον Γκολίνι να σταματά το σουτ του Ισπανού από μεγάλη απόσταση.
Στο 28 οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το 12ο γκολ του Μέρτενς στο πρωτάθλημα μετά πό ασίστ του Μαλκουί.
Ο ίδιος παίκτης έχασε σημαντική ευκαιρία έξιλεπτά αργότερα και ο Ζιελίνσκι τον ακολούθησε στο 35' σταματώντας σε τετ-α-τετ στον Γκολίνι.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους απέιλησε για πρώτη φορά στο παιχνίδι η Αταλάντα με τον Γκόμες να σουάρει
έξω από την περιοχή και τον Οσπίνα να κάνει εξαιρετική επέμβαση για να κρατήσει το μηδέν.

Στο 50ο λεπτό ο Μίλικ είχε την καλύτερη ευκαιρία για να δώσει απόσταση ασφαλείας στην ομάδα του. Βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα Γκολίνι, πέρασε τη μπάλα από πάνω του και ενώ κατευθυνόταν προς τα δίχτυα ο Μασιέλο έδιξωξε πάνω στη γραμμή κρατώντας το σκορ στο 1-0.

Στο τελευταίο ημίωρο η Νάπολι έβγαλε κούραση και η είσοδος του Ίλιτσιτς έδωσε πνοή στην επίθεση της Αταλάντα δημιουργώντας μια σημαντική ευκαιρία και ψάχνοντας τον Ζαπάτα αντί να πλασάρει στο 68'. Ένα λεπτό αργότερο ο πρώτος σκόρερ της Αταλάντα ισοφάρισε σε 1-1 με το 21ο γκολ του στη σεζόν.
Ακολούθησε ευκαιρία του Ντε Ρούν για το 1-2 κα ιτου Μίλικ για το 2-1, με τον Ζαπάτα να κάνει τελικά ασίστ για τον Πάσαλιτς και το 1-2 της Αταλάντα στο 80'.

Η ομάδα του Γκασπερίνι υποχρέωσε τη Νάπολι στην 2η εντός έδρας ήττα της στη σεζόν και έπιασε τη Μίλαν στην 4η θέση της βαθμολογίας!
Keywords
Τυχαία Θέματα