Game of Thrones: Ο Στίβεν Κινγκ προβλέπει το τέλος της σειράς!

Ποιοι κεντρικοί χαρακτήρες θα πεθάνουν και ποιος θα καθίσει στον Σιδερένιο Θρόνο; Ο μετρ της αγωνίας έγραψε την πρόβλεψή του στον λογαριασμό του στο Twitter!

Ο Στίβεν Κινγκ είναι θαυμαστής του Game of Thrones και δεν το κρύβει. Πολλές φορές έχει μοιραστεί με τους ακόλουθούς του στο Twitter την άποψή του για τα επεισόδια της σειράς, ενώ πριν από μερικά χρόνια, όπως αναφέρεται σε προηγούμενο άρθρο, εξόργισε
τους θαυμαστές του GoT , επειδή αποκάλυψε με tweet του τον θάνατο του Τζόφρι.
Αυτή τη φορά, μετά την προβολή του τέταρτου επεισοδίου του όγδοου κύκλου, έκανε πρόβλεψη για το τέλος της σειράς. Ο Στίβεν Κινγκ όχι μόνο υπέθεσε ότι ο Τζον, η Ντάνι και η Σέρσεϊ θα πεθάνουν, αλλά και ότι ο Τίριον θα καθίσει στον Σιδερένιο Θρόνο.
"Ας υποθέσουμε, απλώς ας υποθέσουμε, ότι ο Τζον και η Ντάνι θα πεθάνουν (μαζί με τη Σέρσεϊ, φυσικά). Να υποθέσουμε, απλώς να υποθέσουμε, ότι ένας μικρόσωμος άντρας με μεγάλη καρδιά θα καθίσει στο τέλος στον Σιδερένιο Θρόνο;"

Suppose--just suppose, now--that Jon and Dani BOTH died (along with Cersei, of course). Suppose--just suppose--that a certain little man with a big heart ended up sitting on the Iron Throne?

— Stephen King (@StephenKing) May 6, 2019
Δεν έγραψε όμως, μόνο γι' αυτούς τους χαρακτήρες, καθώς δεν άφησε αναπάντητο το σχόλιο μίας θαυμάστριας της σειράς που πιστεύει ότι είναι πιθανό η Σάνσα να σκοτώσει τη Σέρσεϊ. "Αυτό θα ήταν καλό, αλλά η Σάνσα είναι ΚΡΥΑ", της απάντησε γνωστοποιώντας την άποψή του για την αρχόντισσα του Γουίντερφελ.

That would be good, but man, Sansa is COLD. https://t.co/EjN69pUwYS

— Stephen King (@StephenKing) May 6, 2019

Άραγε θα αποδειχτεί ότι ο πολυγραφότατος συγγραφέας έχει δίκιο; Πάντως, μετά την πρόβλεψή του, ανέφερε την ανόητη, κατά τη γνώμη του, άποψη ορισμένων ότι δεν ξέρει πώς να τελειώσει μία ιστορία.
"Βέβαια, για πολλά χρόνια κάποιοι μου έλεγαν ότι δεν ξέρω πώς να τελειώσω μία ιστορία. Πιστεύω ότι αυτό είναι ανοησία, αλλά όλοι έχουν μία άποψη."

Of course for years some people have told me I don't know how to end a story. I call bullshit on that, but everyone has an opinion.
:-)

— Stephen King (@StephenKing) May 6, 2019

Δες το πέμπτο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου ταυτόχρονα με την Αμερική, την Κυριακή 12/5, στις 04:00, αποκλειστικά στο Novacinema1HD και στο Nova On Demand.
Και prime time τη Δευτέρα 13/5, στις 22:00 στο Novacinema1HD!
Keywords
Τυχαία Θέματα