Γουέστ Μπρομ: «Είχαμε να δούμε τέτοιο Άνφιλντ από το 2015»

Τη στιγμή που στην Ελλάδα ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος θα διεξαχθεί με 1040 θεατές, στην Αγγλία η Γουέστ Μπρομ παραδίδει... μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού.

Η Λίβερπουλ με την επική ανατροπή επί της Μπαρτσελόνα και την πρόκριση στον τελικό του Champions League ανάγκασε φίλους και εχθρούς να της υποκλιθούν. Ακόμη και οι αντίπαλες ομάδες στην Premier League
έσπευσαν να την συγχαρούν.

Η Γουέστ Μπρομ, ωστόσο, αποθέωσε και την ατμόσφαιρα του «Άνφιλντ» και θυμήθηκε ένα μεταξύ τους παιχνίδι, το 2015, όταν οι «κόκκινοι» είχαν «κλέψει» τον βαθμό στο φινάλε. Μάλιστα, ήταν μία περίοδος όπου ο Γιούργκεν Κλοπ είχε δεχτεί έντονη κριτική και για τον λόγο αυτό μετά το τέλος του αγώνα είχε καλέσει τους παίκτες του να χειροκροτήσουν τους οπαδούς τους.

«Από το 2015 είχαμε να δούμε τέτοιες στιγμές στο Άνφιλντ. Πέρα από την πλάκα όμως, τι απίστευτη επιστροφή. Ήταν μια σπουδαία βραδιά για το αγγλικό ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια Λίβερπουλ», έγραψε η Γουέστ Μπρομ στον λογαριασμό της στο Twitter, για να έρθει και η απάντηση της Λίβερπουλ, η οποία ανέφερε: «Η προπόνηση πάντα σε κάνει καλύτερο...».

We haven't seen Anfield scenes like that since this day back in 2015.

Keywords
Τυχαία Θέματα