Game of Thrones: Αληθινούς Σιδηρούν Θρόνους έχει κρύψει το HBO στην υφήλιο

Εσείς βρήκατε κάποιον;

Για να προωθήσει την 8η και τελευταία σεζόν του "Game of Thrones", το HBO έκρυψε έξι κανονικούς Σιδηρούν Θρόνους στον κόσμο.

Ανεβασμένα στο επίσημο site "For the Throne", οι fans μπορούν τα δουν τα βίντεο 360 μοιρών στο YouTube για πέντε από τους έξι θρόνους. Ο καθένας φέρει το δικό του όνομα: Ice, Joy,

Valyria, North και Forest, εκτός από τον έκτο, ο οποίος παραμένει ακόμα κρυφός και τον περιβάλλει ένα μυστήριο νέφος.

Τέσσερις από τους έξι θρόνους έχουν βρεθεί σε Αγγλία, Βραζιλία, Ισπανία και Σουηδία. Οι fans έχουν ορισμένα γεωγραφικά στοιχεία σχετικά με την τοποθεσία τους και απομένουν ακόμα οχτώ ημέρες μέχρι να βρεθούν οι εναπομείναντες δύο θρόνοι.

Πρόσφατες δηλώσεις σχετικά με το τέλος της σειράς είχαμε από τον Πρόεδρο Προγράμματος, Casey Bloys, τον διευθύνων σύμβουλο του HBO, Richard Plepler, ο οποίος έχει δει τον 8ο και τελευταίο κύκλο ήδη δύο φορές, και τον ηθοποιό που ενσαρκώνει τον Davos Seaworth, Liam Cunningham. Η Lena Headey είχε μιλήσει και στο παρελθόν για τα "βαρετά" γυρίσματα της, ενώ μας προειδοποίησε για τις πολλές εκπλήξεις. Επίσης, πήραμε νέες πληροφορίες για τη μεγαλύτερη μάχη της σεζόν, ενώ επιβεβαιώθηκε η μοίρα κάποιων χαρακτήρων και μάθαμε πως ο Night King έχει βάλει κάποιον στο μάτι.

Η 8η και τελευταία σεζόν του "Game of Thrones" θα αρχίσει να προβάλλεται στις 14 Απριλίου και θα ξεκινήσει από το Winterfell με μια συνάντηση κορυφής. Κάθε επεισόδιο θα είναι μια μικρή ταινία και, συνολικά, η 8η σεζόν θα διαρκέσει 6 ώρες και 50 λεπτά.

Για περισσότερα νέα, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN Greece Εικόνες των Σιδηρούν Θρόνων στην υφήλιο 8 χρόνια GoT: Jon Snow 8 χρόνια GoT: Bran Stark

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα