Δικαιολογήθηκαν οι δολοφονικές τάσεις του Batman στο "Batman v Superman: Dawn of Justice"

Από τον ίδιο τον σκηνοθέτη, φυσικά.

Ο σκηνοθέτης του "Batman v Superman: Dawn of Justice", Zack Snyder, εξήγησε γιατί ο δικός του Batman σκότωσε τόσο κόσμο στην ταινία του.

Σύμφωνα με το CBR, οι δηλώσει έγιναν σε μία εκδήλωση για φιλανθρωπικούς

σκοπούς όπου προβάλλονταν ταινίες, όπως οι "Dawn of the Dead', "Watchmen" και "Batman v Superman: Dawn of Justice Ultimate Edition". Κατά τη διάρκεια του πάνελ για το "Watchmen", απόσπασμα του οποίου βρέθηκε στο Reddit, ο Snyder απάντησε στα παράπονα ενός fan, σχετικά με την συμπεριφορά του Batman στην ταινία. Είπε, “Κάποιος μου είπε: ο Batman σκότωσε έναν τύπο. Και λέω, Να πάρει, αλήθεια; Ξυπνήστε γαμώτο'".

Ο Snyder συνέχισε αναφερόμενος στην πιο ώριμη ιστορία των "Watchmen", λέγοντας, "Χάνεις την παρθενιά σου με αυτήν την γ***μένη ταινία και μετά έρχεσαι και μου λες ‘ο υπερήρωάς μου δεν θα το έκανε αυτό'; Φυσικά και θα το έκανε. Είναι ωραίο να σκέφτεσαι ότι ‘οι ήρωές μου είναι αθώοι. Οι ήρωές μου δεν είπαν γ***μένα ψέματα στις ΗΠΑ. Οι ήρωές μου δεν υπεξαίρεσαν χρήματα από εταιρείες. Οι ήρωές μου δεν διέπραξαν καμία φρικαλεότητα'. Είναι καλό. Αλλά ζεις σε ένας ονειρικά γ***μένο κόσμο”.

Εν τέλη, σύγκρινε την αντιμετώπιση των υπερηρώων του με αυτό που έκανε ο Alan Moore στα κόμικς των Watchmen, λέγοντας, "Αγαπώ όσο τίποτα τους Superman και Batman, αλλά με τον τρόπο του Alan Moore και της στάσης του, κατά την οποία είχε βαρεθεί το γ***μένο 'οι υπερήρωες δεν το κάνουν αυτό’... Το "Watchmen" αναφέρεται στα κόμικς με τον ίδιο τρόπο που η ταινία αναφέρεται στις ταινίες που βασίζονται σε κόμικς".

Να υπενθυμίσουμε ότι κατά τη διάρκεια του "Batman v Superman: Dawn of Justice", του οποίου το review μπορείτε να διαβάσετε εδώ, ο Batman σκότωσε γύρω στους 21 ανθρώπους, κάτι που έρχεται ενάντια στις αρχές του, μιας και ο ήρωας αρνείται να σκοτώσει ακόμα και τους χειρότερους εχθρούς του στα κόμικς.

IGN GreeceΕθισμένος στο σεξ ο Bruce Wayne στο "Batman v Superman: Dawn of Justice"James Gunn: Οι τσακωμοί για το BvS είναι "χάσιμο χρόνου"Χρυσά Βατόμουρα: Batman v Superman και Zoolander 2 ηγούνται των υποψηφιοτήτων

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα