Fortnite: Τι είχε να πει η Sony για το γνωστό πρόβλημα μεταφοράς λογαριασμών

Αν έδινα στην Πυθία φύλλα δαφνης, καλύτερα θα μου απαντούσε.

Το Fortnite δεν άφησε τελικά καμία πλατφόρμα "παραπονεμένη", φτάνοντας και στα Nintendo Switch, την επόμενη του Nintendo Direct E3 2018 της ιαπωνικής εταιρείας.

Αν κρίνουμε από το πρόσφατο παρελθόν του παιχνιδιού, δεν μας εκπλήσσουν καθόλου οι πρώτοι του

αριθμοί, που ξεπερνούν τις 2.000.000 λήψεις σε λιγότερες από 24 ώρες. Παρόλα αυτά τα "ωραία", η Epic Games και η Nintendo φαίνεται να "λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο" (Sony), καθώς φαίνεται να έχει προκληθεί ένα πρόβλημα χρήσης λογαριασμών του Fortnite στα Switch, εάν αυτοί είχαν αρχικά χρησιμοποιηθεί στα PS4.


Η Nintendo, με εκπρόσωπο τον Reggie Fils-Aime, μίλησε ευθέως στο Polygon, κατηγορώντας τη Sony για το συγκεκριμένο πρόβλημα.

"Υπάρχουν εταιρείες σαν τη δική μου, οι οποίες υποστηρίζουν το cross-play και το έχουν ήδη ενεργοποιήσει. Υπάρχουν ακόμη developer εταιρείες και δημιουργοί ξεχωριστού υλικού, που και αυτοί θέλουν και υποστηρίζουν το cross-play. Τέλος, υπάρχουν εταιρείες που προωθούν τις δικές τους πλατφόρμες, εκ των οποίων μερικές δεν υποστηρίζουν το cross-play".

Η Sony τελικά αποφάσισε να δώσει μια απάντηση στο κοινό της, λέγοντας, "Είμαστε πάντα ανοικτοί στις ανάγκες του community, για μια καλύτερη gaming εμπειρία. Με περισσότερους από 80 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαία στο PlayStation Network, έχουμε χτίσει ένα τεράστιο community παικτών, που μπορούν να παίξουν μαζί Fortnite και όλους τους υπόλοιπους online τίτλους".

Η παραπάνω δήλωση φάνηκε 100% άτοπη, καθώς δεν αναφέρθηκε επ ουδενί στο πρόβλημα των λογαριασμών του Fortnite, αφήνοντας τους παίκτες για περισσότερο χρόνο χωρίς κάποια λύση.

Εάν νομίζατε και εσείς πως η δήλωση της Sony ήταν σαν φάρσα, θα σας κατανοήσουμε...

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, θα πρέπει να περιμένετε να ξεπεράσει το ending του Infinity War ή βρίστε τον στο Twitter.

Read more on [SITE_NAME]PlayStation: Συνεχίζει ο πειραματισμός με το Portable GamingΗ Sony αποκαλύπτει νέα προϊόντα και ανοίγει τον δρόμο για το μέλλον στην CES 2018Η Sony επιβραβεύει τους Trophy Hunters

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα