Fortnite: πρώτο teaser του Season 6

Δύο μέρες ακόμα μέχρι για την Season 6!

H Epic Games αποκάλυψε το πρώτο από πολλά teasers τα οποία οδηγούν στην αρχή της Season 6 του Fortnite.

Στον επίσημο λογαριασμό Twitter του Fortnite, η Epic έκανε μία ανάρτηση μίας εικόνας η οποία φαίνεται να αναδεικνύει ένα νέο llama skin. To llama φαίνεται να φοράει ένα DJ headset που απόλυτα ταιριάζει με την περιγραφή που δόθηκε στην εικόνα:

"Όλα τα τέλεια πάρτι χρειάζονται έναν DJ".

Παρόλο που τελικά βούλιαξε μέσα στο Loot Lake και μεταμόρφωσε τη λίμνη σε ένα τεράστιο τραμπολίνο, ο γιγάντιος μοβ κύβος φαίνεται στο βάθος της εικόνας. Η θεματολογία των μοβ αστραπών που εμφανίστηκε πριν λίγους μήνες στο παιχνίδι συνεχίζεται δυνατά.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι χαρακτήρες και τα skins που συμπεριλαμβάνονταν στα teaser των Season 4 και Season 5 μπήκαν τελικά στο παιχνίδι. Για περισσότερες πληροφορίες της Season 6 του Fortnite μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Ο Χρήστος είναι ένας παθιασμένος gamer και λάτρης της μουσικής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του με σήματα καπνού και e-mail.

IGN Greece Fortnite: H Epic ανακοινώνει την ημερομηνία έναρξης της Season 6 Ο Αύγουστος του Fortnite με 78.3 εκατομμύρια παίκτες Fortnite: Ο κύβος πέφτει στη Loot Lake και δημιουργεί ένα γιγάντιο τραμπολίνο

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα