Το "Bodyguard" πρώτο στις προτιμήσεις των Βρετανών

Ποιος σε προσέχει;

Η νέα δραματική σειρά του BBC One, "Bodyguard", ολοκλήρωσε την πρώτη της σεζόν. Μέχρι στιγμής, το "Bodyguard" θεωρείται το δράμα με τα μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης για το 2018. Μην ξεχνάμε ότι και η πρεμιέρα της σειράς κατείχε υψηλά νούμερα. Η σειρά θα προβληθεί και από το Netflix και θα γίνει διαθέσιμο στις 24 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα

με το BBC News, η σειρά συγκέντρωσε 11 εκ. θεατές για το φινάλε της. Τελευταία φορά που το κανάλι είδε τέτοια νούμερα μέσα σε μια νύχτα ήταν στο τελευταίο επεισόδιο της 2ης σεζόν "Downton Abbey" τον Νοέμβριο του 2011 (10,5 εκ. θεατές) και στο Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο του "Doctor Who" το 2008 (11,7 εκ. θεατές).

Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες παρακάτω:

Στη σειρά πρωταγωνιστεί ο Richard Madden ("Game of Thrones") ως David Budd, ένας πρώην στρατιώτης που παλεύει με το μετατραυματικό στρες. Ο Budd τοποθετείται στη θέση του σωματοφύλακα της Υπουργού Εσωτερικών, Julia Montague (Keeley Hawes), η οποία τυχαίνει να υποστηρίζει τον πόλεμο στον οποίο πολέμησε ο ίδιος.

Άλλοι πρωταγωνιστές είναι οι Gina McKee ("Line of Duty") Sophie Rundle ("Peaky Blinders"), Stuart Bowman ("Versailles") και Paul Ready ("The Terror").

Δημιουργός της σειράς είναι ο Jed Mercurio ("Line of Duty"), ο οποίος είχε δηλώσει, "Δεν μπορείς να σχεδιάσεις την επιτυχία, μπορείς μόνο να δημιουργήσεις κάτι και να πιστέψεις ότι θα αρέσει στους ανθρώπους".

Ακόμα δεν είναι βέβαιο αν θα υπάρξει 2η σεζόν, ωστόσο, με βάση τα λεγόμενα του δημιουργού συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN Greece
Keywords
Τυχαία Θέματα