Fortnite: Έχουμε νέο tease για την Season 5

Θεά της Αιγύπτου;

Ύστερα από εβδομάδες γεμάτες teases, θεωρίες συνωμοσίας και… Απόπειρα καταστροφής μία ολόκληρης πόλης, όλα φαίνονται έτοιμα για να υποδεχθούμε το season 5 στο Fortnite!

Epic Games has released this teaser image for Fortnite: Season 5, which starts this Thursday, July 12.

Το πρόσφατο tweet

της εταιρείας μας δίνει μία γεύση σχετικά με το τι πρόκειται να δούμε. Οι θεωρίες περί «αρχαίας Αιγύπτου» και «ταξιδιού στο χρόνο», δεν φαντάζουν πλέον τραβηγμένες. Φυσικά, ελάχιστα έχουν επιβεβαιωθεί από την εταιρεία αλλά αυτό επρόκειτο να αλλάξει μέσα στις επόμενες ώρες.

Το season 4 έφερε πολλά καινούργια πράγματα στο παιχνίδι. Κάποια από αυτά τα αγαπήσαμε και άλλα τα μισήσαμε. Ένα είναι σίγουρο, η Epic Games δεν θέλει να απογοητεύσει για άλλη μια φορά κανέναν και καλό θα ήταν να περιμένουμε τρομερά πράγματα στο Season 5!

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!IGN GreeceE3 2018: To Fortnite ανακοινώθηκε και επίσημα στο Nintendo SwitchΝέες αλλαγές στον χάρτη του Fortnite εξαιτίας πρόσκρουσης μετεωρίτη.Το Fortnite μόλις έλαβε το πρώτο του όχημα

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα