Ferrari: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τον Κάρλος Σάινθ»

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Ματία Μπινότο για την πρώτη χρονιά του Κάρλος Σάινθ στην Ferrari:

«Όταν αποφασίσαμε να προσεγγίσουμε τον Κάρλος, κάναμε τεράστια ανάλυση και γνωρίζαμε πως είναι δυνατός οδηγός. Γνωρίζαμε πως είναι πολύ σταθερός επίσης και στον αγώνα είναι πολύ γρήγορος. Έχει αποδείξει πως είναι γρήγορος οδηγός. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στην πρώτη του σεζόν στο σπορ με την Toro Rosso είχε ως αντίπαλο τον Μαξ και τα πήγαινε

εξαιρετικά. Πέρυσι ήταν αντίπαλος με τον Λάντο και ξέρουμε πόσο δυνατός οδηγός είναι. Οπότε, δεν μας εκπλήσσει πόσο δυνατός και γρήγορος είναι ο Κάρλος.

Είμαι πολύ χαρούμενος που τα πηγαίνει περίφημα φέτος, καθώς αυτό δείχνει ότι κάναμε τη σωστή επιλογή οδηγού. Είμαι επίσης χαρούμενος που έχει ενσωματωθεί τόσο καλά στην ομάδα και το πώς συμπεριφέρεται στον Σάρλ. Είμαι χαρούμενος επίσης από τις ηγετικές ικανότητες που δείχνει, τόσο μέσα στο μονοθέσιο όσο και στο εργοστάσιο. Αυτό που περιμένω από τον Κάρλος στο δεύτερο μισό είναι να ολοκληρώσει ένα αγωνιστικό τριήμερο δίχως λάθη. Πάντα υπάρχει ένα μικρό λαθάκι, στις κατατακτήριες, στην εκκίνηση ή στον αγώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα