Fanatik: “Συμφωνία Μπακασέτα-Σπόρτινγκ Λισαβόνας”

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ενδιαφέρεται για τον Τάσο Μπακασέτα τους τελευταίους μήνες και σύμφωνα με την “Fanatik” ο πορτογαλικός σύλλογος πλήρωσε την ρήτρα του Έλληνα ποδοσφαιριστή, η οποία αγγίζει τα 12 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα το Μέσο της Τουρκίας αναφέρει ότι ο μάνατζερ του 28χρονου, Χρήστος Δημητριάδης έχει “δώσει τα χέρια” με το σύλλογο της Πορτογαλίας εν όψει της επόμενης σεζόν.

“Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η Τορίνο είχαν προσπαθήσει να αποκτήσουν τον Έλληνα παίκτη. Ο Μπακασέτας επέλεξε τη Λισαβόνα. Ο μάνατζερ του 28χρονου παίκτη, Χρήστος Δημητριάδης, έχει δώσει τα χέρια με τον

πορτογαλικό σύλλογο για την επόμενη σεζόν. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας συμφώνησε να πληρώσει τα 12 εκατ. ευρώ της ρήτρας. Ο Μπακασέτας θα υπογράψει 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα. Κέρδιζε 1.250.000 ευρώ ετησίως από την Τραμπζονσπόρ και τώρα θα λαμβάνει κάθε χρόνο 2,5 εκατομμύρια ευρώ από τον πορτογαλικό σύλλογο”, αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο Τάσος Μπακασέτας έχε αγωνιστεί σε 35 παιχνίδια με την Τραμπζονσπόρ και οδηγεί την ομάδα στον τίτλο του πρωταθλήματος. Ο Έλληνας διεθνής έχει πετύχει 8 γκολ και έχει μοιράσει ισάριθμες ασίστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα