Fallout 76: Microtransactions και nukes

Όχι Κιμ, δεν αναφερόμαστε σε σένα.

Φτάνοντας σε μια εβδομάδα, η οποία αναμένεται να είναι γεμάτη από πλάνα και περισσότερες πληροφορίες γύρω από το Fallout 76, η Bethesda έρχεται για να ξεκαθαρίσει τα πάντα γύρω από τα microtransaction system του παιχνιδιού.

Ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Pete Hinesμ μίλησε με τον Larry "Major Nelson" Hyrb της Microsoft, περιγράφοντας πιο αναλυτικά το συγκεκριμένο

σύστημα. Το Atom θα είναι το "νόμισμα" του συστήματος, το οποίο οι παίκτες μπορούν να βρουν ολοκληρώνοντας ορισμένα tasks του παιχνιδιού ή πληρώνοντας για αυτό.

Από εκεί και πέρα, τα atoms μπορούν να χρησιμοποιηθούν μονάχα για την αγορά outfits και γενικότερα των cosmetics.

"Τα atoms θα μοιράζονται στο παιχνίδι καθώς θα 'παίζετε' και για να είμαι ειλικρινής, 'θα τα πετάμε σε εσάς συνέχεια'. Θα είναι το έπαθλο για την πρώτη φορά που θα βγείτε από το Vault, την πρώτη φορά που θα σκοτώσετε ένα τέρας, ή ακόμη την πρώτη φορά που θα βρείτε κάποιο φρούτο ή λαχανικό.Τα atoms χρησιμοποιούνται στο shop, για να αγοράσετε cosmetics. Δηλαδή, νέα outfits, skins και διάφορα παρόμοια πράγματα, τα οποία κάνουν τον χαρακτήρα σας να ξεχωρίζει".

Αυτό το γεγονός ανακουφίζει ιδιαίτερα όλο το fanbase, καθώς όταν έγινε γνωστό, ότι τα perks του Fallout 76 θα αντιπροσωπεύονται από τα Perk Cards, πολλοί ανησύχησαν για ένα sequel της περίπτωσης του Battlefront II, αλλά τελικά η Bethesda επιβεβαίωσε πως τα Perk Cards δεν θα αποκτούνται σε καμία περίπτωση με πραγματικά χρήματα.

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, μπορείτε να τον βρείτε στον κοντινότερο Blacksmith, να ακονίζει τη χολή του για τα επόμενα παιχνίδια της χρονιάς.

IGN Greece Fallout 76: Περισσότερα gameplay πλάνα μέσα στην εβδομάδα Οι ημερομηνίες της beta του Fallout 76 Το Fallout 76 δεν θα υποστηρίζει cross-platfortm play

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα