FA Cup: Πρόκριση με ανατροπή για Γιουνάιτεντ, αποκλεισμός-σοκ για την Τότεναμ (hls)

Οι «κόκκινοι διάβολοι», οι οποίοι διανύουν μία εξαιρετική περίοδο αγωνιστικά, βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο όταν στο 54ο λεπτό ο Μπενραχμά άνοιξε το σκορ για τη Γουέστ Χαμ. Παρόλα αυτά, έβγαλαν αντίδραση. Με τις παρεμβάσεις του Τεν Χάαχ, η Γιουνάιτεντ ανέβασε την απόδοση της, πίεσε τον αντίπαλο και τελικά έφτασε στην ισοφάριση με αυτογκόλ του Αγκέρντ (77’).

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 90’ με γκολ του Γκαρνάτσο, ενώ στις καθυστερήσεις ο Φρεντ διαμόρφωσε το τελικό 3-1, με το οποίο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκρίθηκε

στην οκτάδα του FA Cup.

Σε αντίθεση με τη Γιουνάιτεντ, η Τότεναμ δεν κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ (1-0) και αποκλείστηκε από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του Μπάλντογκ (βασικός), που φέτος αγωνίζεται στην Championship, σημείωσε στο 79ο λεπτό ο Εντιαγέ, με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να σοκάρει την Τότεναμ και να την αφήνει εκτός συνέχειας.

Νωρίτερα, η Γκρίμσμπι πέτυχε την απόλυτη έκπληξη της βραδιάς, καθώς απέκλεισε της Σαουθάμπτον με σκορ 2-1 στο «St. Mary’s». Η ομάδα που αγωνίζεται στην 3η κατηγορία της Αγγλίας, σημείωσε δύο γκολ από την άσπρη βούλα με τον Χόλοχαν (45+1’, 50’) και κατάφερε να αιφνιδιάσει τη Σαουθάμπτον. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και μείωσαν στο 65’ με τον Τσαλέτα-Τσαρ, όμως δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν την κατάσταση, με τη Γκρίμσμπι να παίρνει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του FA Cup.

Τέλος, δύσκολη πρόκριση πανηγύρισε η Μπέρνλι, η οποία έκαμψε την αντίσταση της Φλίτγουντ, ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας, με σκορ 1-0. Το γκολ-νίκης των γηπεδούχων σημείωσε στο 90ο λεπτό ο Ρόμπερτς, με τη Φλίτγουντ να παίζει για ένα ολόκληρο ημίχρονο με δέκα παίκτες, εξαιτίας αποβολής του Χέιζ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα