Άρσεναλ – Έβερτον 4-0 : Στο +5 από την Σίτι (hls)

Άκρως αποτελεσματική η Άρσεναλ στο πρώτο ημίχρονο απέναντι σε μια Έβερτον που πέρασε την περισσότερη ώρα στο πρώτο τρίτο του γηπέδου, να αμύνεται.

Η πρωτοπόρος βρήκε δύο φάσεις στο τελευταίο πενταλεπτο και σκόραρε με τους Σάκα (40′) και Μαρτινέλι (45+) στις μοναδικές τελικές εντός εστίας στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

Η Έβερτον απειλησε με τον ΜακΝιλ αλλά ο Ράμσντεϊλ είχε απάντηση (61′) και οι κανονιέρηδες αποφάσισαν να τελειώσουν το ματς με το γκολ του Όντεγκαρντ (71′).

Η Άρσεναλ κράτησε τον ρυθμό του αγώνα

ψηλά και πέτυχε ακόμη ένα γκολ με τον Μαρτινέλι (80′). Το τελικό 4-0 έστειλε την Άρσεναλ στο +5 από την Μάντσεστερ Σίτι και πλέον έχουν τα ίδια παιχνίδια.

Ιστορικό βράδυ με την Άρσεναλ να γινεται η πρώτη ομάδα στο Αγγλικό ποδόσφαριο που κερδίζει οποιονδήποτε αντίπαλο 100 φορές.

Δείτε εδώ τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

Άρσεναλ : Ράμσντεϊλ – Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκαμπριέλ, Ζιντσένκο (82′ Τίρνι) – Ζορζίνιο (46′ Πάρτεϊ), Όντεγκαρντ, Τσάκα (72′ Βιέιρα) – Σάκα (82′ Σμιθ-Ρόου), Μαρτινέλι, Τροσάρ (72′ Νκέτια)

Έβερτον : Πίκφορντ – Κόουλμαν (61′ Γκόντφρι), Κιν, Ταρκόβσκι, Μικολένκο – Γκέγε (46′ Χόλγκεϊτ), Ντουκουρέ, Ονάνα – Ιγουόμπι, ΜακΝιλ, Μοπέ (61′ Γκρέι)

Keywords
Τυχαία Θέματα