Extreme makeover για τη σειρά Alienware Aurora

Νέος διαστημικός σχεδιασμός.

Η Alienware αναβαθμίζει με νέο look την gaming desktop σειρά Aurora και την παρουσιάζει στη Gamescom 2019.

Εξωτερικά, το Alienware Aurora θα λάβει το ίδιο Legend industrial σχεδιασμό

με το gaming laptop Alienware Area 51m. Με το νέο αυτό design, τo gaming PC της Alienware μοιάζει περισσότερο με διαστημική κάψουλα από άλλον πλανήτη. Το PC έρχεται σε ένα μοντέρνο σχήμα, με αεραγωγούς στο αριστερό μέρος, βαθύ άνοιγμα στο εμπρόσθιο μέρος και εξωγήινους χαρακτήρες χαραγμένους στο δεξί μέρος του κουτιού.

Το εσωτερικό αυτού του gaming desktop έχει υποστεί επίσης αλλαγές μιας και πλέον περιλαμβάνει Intel Core i9 επεξεργαστές και Nvidia GeForce RTX Super κάρτες γραφικών. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να διαμορφώσουν το Alienware Aurora desktop τους με έως 32GB μνήμη RAM και δύο PCIe SSD δίσκους των 2TB.

Το νέο Alienware Aurora χρησιμοποιεί την ίδια διαμόρφωση στο εσωτερικό με το περσινό μοντέλο. Αυτό το μοντέλο έρχεται με τροφοδοτικό το οποίο έχει υποστεί αλλαγή 90 μοιρών στο πλάι κι έχει προσαρμοστεί σε ένα μετακινούμενο (προς τα έξω) μπράτσο, το οποίο βρίσκεται μπροστά από την μητρική πλακέτα και τον επεξεργαστή. Όταν ανοίξετε το πλαϊνό κάλυμμα του Aurora μπορείτε να τραβήξετε το τροφοδοτικό από το υπόλοιπο PC, σαν να ανοίγετε μία πόρτα αυτοκινήτου.

To Alienware Aurora θα κοστίζει $969 κι αναμένουμε κι επίσημη ανακοίνωση από την Ελληνική αντιπροσωπεία για σχετική τιμολόγηση και στη χώρα μας.

Συνοδευτικά περιφερειακά

Μαζί με το νέο gaming desktop, η Alienware αναβάθμισε και τα περιφερειακά ώστε να ταιριάζουν με το νέο Legend industrial σχεδιασμό.

Βάσει αυτού, η εταιρεία μας σύστησε το Alienware Low-Profile RGB Mechanical Gaming Keyboard, το οποίο περιλαμβάνει Cherry MX Low-Profile Red switches. Επιπλέον, αυτό είναι το gaming πληκτρολόγιο της Alienware που περιλαμβάνει RGB customization ανά πλήκτρο, μαζί με το νέο look δύο χρωμάτων που είδαμε στη νέα σειρά Aurora και στα Alienware gaming laptops.

Το low-profile gaming keyboard έχει κόστος $159 και αν είστε λάτρεις τον "κανονικών" key-caps η Alienware κυκλοφορεί κι ένα κανονικό Mechanical Gaming Keyboard με Cherry MX Red switches, το οποίο κοστίζει $99. (Οι τιμές των συγκεκριμένων προϊόντων είναι μέχρι στιγμής άγνωστες για την Ελληνική αγορά).

Η Alienware παρουσίασε το πρώτο της Wireless Gaming Mouse με Legend industrial σχεδιασμό. Αξίζει να αναφερθεί πως η αναβαθμισμένη αμφιδέξια αυτή έκδοση της Alienware, είναι εντελώς διαφορετική από αυτές που μας είχε συνηθίσει στα προηγούμενα gaming mice.

Το νέο mouse περιλαμβάνει επίσης αισθητήρα 16.000 DPI με polling rate 1000Hz και μπαταρία διάρκειας 350 ωρών. Η τιμή του νέου ποντικιού κυμαίνεται στα $99.

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Steam και PSN.

IGN GreeceEverspace 2 Official Reveal Trailer - Gamescom 2019Gamescom 2019: Η THQ Nordic ανακοινώνει το πρώτο της grand strategy gameGamescom 2019: Το νέο gameplay trailer του Sparklite παρουσιάστηκε στο Nintendo Showcase

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα