E3 2019: Τι να περιμένουμε και τι όχι από το Zelda: Breath of the Wild

Ο δημιουργός του παιχνιδιού μίλησε.

O παραγωγός του Zelda, Eiji Aonuma, δεν επιβεβαιώνει ούτε αρνείται την πιθανότητα να παίξετε ως Zelda στο sequel του Breath of The Wild αλλά και την ύπαρξη co-op.

Σε συνέντευξη του στο IGN, αμέσως μετά την αποκάλυψη του sequel,

ο Aonuma μίλησε για το αν θα μας δοθεί η ευκαιρία για κάποιο από τα δύο παραπάνω. Η απάντηση του ήταν λοιπόν: "Η ερώτηση σας παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον, επειδή στο Breath of the Wild βλέπουμε την Zelda και τον Link να κάνουν πολλή παρέα και το να δημιουργήσουμε ένα co-op game μπορώ να πω ότι με ιντρίγκαρε."

Ο Aonuma πάντως έχει την τάση να υπεκφεύγει των ερωτήσεων αφού όταν ρωτήθηκε για το αν τελικά θα μπορούμε να παίξουμε ως Zelda απάντησε γελώντας "Κοιτάξτε, δεν μπορώ να σας απαντήσω".

Στο trailer πάντως βλέπουμε τους Link και Zelda να βρίσκονται σε κάτι υπόγεια σπήλαια εξερευνώντας μερικές αρχαίες τοιχογραφίες. Το γεγονός ότι τους βλέπουμε τόσο πολύ μαζί έχει κάνει πολλούς fans να πιστεύουν ότι η Zelda θα παίξει έναν πολύ σημαντικότερο ρόλο στο συγκεκριμένο παιχνίδι ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι τελικά θα έχουμε την ευκαιρία να επιλέξουμε ανάμεσα σε Link και Zelda.

Η Nintendo έχει κάνει τα πειράματα της σε ό,τι αφορά το co-op. To Tri Force Heroes επέτρεπε για παράδειγμα three-player co-op, ενώ τα Four Swords και Four Swords Adventures επέτρεπαν μέχρι και τέσσερις παίκτες.

Ο Aonuma πάντως δήλωσε ότι αρκετά από τα νεαρότερα μέλη της ομάδας εμπνεύστηκαν από το Red Dead 2 ενώ τόνισε ότι το sequel δεν θα σχετίζεται με το Majora's Mask.

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019

IGN Greece E3 2019: Αποκαλύφθηκε το Watch Dogs: Legion και η ημερομηνία κυκλοφορίας του Ε3 2019: Το The Witcher 3 έρχεται στο Switch E3 2019: Οι devs του Marvel Ultimate Alliance 3 χαίρονται για τον ερχομό των X-Men

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα