E3 2019: Όλες οι ανακοινώσεις από την παρουσίαση της Devolver Digital

Έχετε $5,000 για ένα Enter the Gungeon arcade;

Η παρουσίαση της Devolver Digital στην Ε3 2019, ονόματι Devolver Digital Big Fancy Press Conference 2019, ήταν αντάξια ενός Nintendo Direct και τον λόγο θα τον καταλάβετε μόλις την δείτε παρακάτω.

Νέα παιχνίδια, ημερομηνίες κυκλοφορίας και πολλά άλλα ανακοινώθηκαν εκεί, οπότε πάμε να τα δούμε ένα ένα.

Fall Guys:
Ultimate Knockout

Το Fall Guys: Ultimate Knockout ενώνει ορδές διαγωνιζομένων online, σε μια τρελή εξόρμηση χάους, όπου γύρο με τον γύρο μέχρι ένας νικητής να θριαμβεύει. Αυτός ο πολύχρωμος νέος τίτλος λέει ότι οι παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι με αδιάφορα εμπόδια, θα περάσουν μέσα από τους "απείθαρχους αντιπάλους" και θα πρέπει να ξεπεράσουν τους αβάσταχτους νόμους της φυσικής για να βγουν νικητές.

Έχοντας αναπτυχθεί από την Media Tonic, φαίνεται να παίρνει έμπνευση από το είδος του Battle Royale .

Fall Guys: Ultimate Knockout θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 4 και το PC το 2020.

Devolver Bootleg

Το Devolver Bootleg περιλαμβάνει οκτώ rip-offs από διάσημους τίτλους της Devolver Digital, συμπεριλαμβανομένων των Enter The Gun Dungeon, Hotline Milwaukee, Ape Out Jr., Shootyboots, Super Absolver Mini: Turbo Fighting Championship, Catsylvania, PikuBiku Ball Stars και Luftrousers.

Carrion

Το Carrion είναι ένα "αντίστροφο παιχνίδι τρόμου" όπου παίρνετε τον έλεγχο ενός άμορφου πλάσματος άγνωστης προέλευσης. Ο μόνος στόχος σας είναι να "καταδιώξετε και να κατασπαράξετε όσους σας φυλακίσουν" καθώς μάχεστε για να εξαπλωθεί ο φόβος και ο πανικός σε όλη την εγκατάσταση. Το πλάσμα θα μεγαλώνει και θα εξελίσσεται καθώς περισσότερα θύματα θα συναντούν τη μοίρα τους ενώ τα "καταστροφικά abilities" θα αποκτούνται στο "δρόμο προς την τιμωρία".

Έχοντας αναπτυχθεί από την Phobia Game Studio, το trailer δείχνει το χάος σε δράση, καθώς το πλάσμα σπέρνει πανικό μέσω αυτής της εγκατάστασης και αποδεκατίζει τα πάντα στον δρόμο του.

Το Carrion θα κυκλοφορήσει σε PC και κονσόλες το 2020.

Enter the Gungeon: House of the Gundead

To Enter the Gungeon: House of the Gundead είναι ένα light gun arcade παιχνίδι δύο ατόμων, όπου οι παίκτες αντιμετωπίζουν τον στρατό του Gundead, καθώς ξεκλειδώνουν όπλα με τον φίλο του. Το physical arcade cabinet έρχεται το 2020 και κοστίζει 5.000 δολάρια.

The Messenger: Picnic Panic Release Date

Το δωρεάν DLC του The Messenge, Picnic Panic, έχει νέο trailer και θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιουλίου σε Nintendo Switch, PlayStation 4 και PC.

Έχοντας αποκαλυφθεί πέρυσι στο Kinda Funny Games Showcase, το The Messenger: Picnic Panic επιτρέπει στους παίκτες "να κάνουν στις τέλειες Ninja διακοπές". Το νέο DLC περιλαμβάνει gameplay σε τροπικό περιβάλλον, μαζί με boat levels, callbacks, νέα bosses και φυσικά τη δυνατότητα εναλλαγής από 8-bit σε 16-bit.

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019

IGN GreeceCarrion - Reveal Trailer - E3 2019The Messenger: Picnic Panic DLC - Release Date Trailer - E3 2019Devolver Bootleg - Television Commercial Trailer - E3 2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα