E3 2019: Νύξεις για πιθανή σύνδεση ανάμεσα στο Marvel's Avengers και του Spider-Man της Insomniac

Ξεκίνησε το MGU;

Η παρουσίαση του Marvel's Avengers διαλεύκανε αρκετά ερωτήματα, γύρω από τους πρωταγωνιστές, το cast και την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, όμως ένα easter egg του Insomniac's Spider-Man σε συνδυασμό με την πόλη, όπου λαμβάνει μέρος το νέο παιχνίδι της Crystal Dynamics, ίσως αφήνουν στοιχεία για την ύπαρξη ενός Games

Universe της Marvel.

Η σχέση ανάμεσα σε The Avengers/Spider-Man


Όπως είδαμε στο trailer των Avengers της from E3 2019, τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ξεκινάνε στο San Francisco και τα West Coast HQ των εκδικητών. Από την άλλη, στο Spider-Man, αν βγάλει κανείς φωτογραφία το Avengers Tower για πρώτη φορά, θα ακούσει και ένα μικρό easter egg, όπου αναφέρεται ότι "είναι κρίμα που οι Avengers δεν χρησιμοποιούν πλέον τον πύργο. Είναι στο west coast ή κάτι παρόμοιο. Μάλλον για surfing".

Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία επίσημη επιβεβαίωση, πως τα δύο παιχνίδια βρίσκονται στον ίδιο κόσμο, όμως θα ήταν δύσκολο για μια τέτοια σύνδεση να πρόκειται για μια τυχαία σύμπτωση. Ειδικά όταν το όνομα της Marvel βρίσκεται στη διαχείριση των δύο τίτλων.

Η Insomniac δήλωσε στο παρελθόν, πως η συγκεκριμένη αναφορά απευθύνεται απλώς στα κεντρικά της ίδιας της developer εταιρείας, όμως στην ακραία περίπτωση αληθινής μη τυχαίας σύνδεσης, αμφιβάλλουμε εάν η Insomniac θα μπορούσε όντως να την παραδεχθεί δημόσια.

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019

Ο Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN Greece (μόνο όταν κοιμάται) και του αρέσει παρέα με τα πρωινά leaks της E3, να έχει δίπλα του ένα ανοικτό μπουκάλι μπύρας, έτσι για να ξεκινήσει καλά η μέρα.

IGN GreeceE3 2019: Αποκαλύφθηκε το Watch Dogs: Legion και η ημερομηνία κυκλοφορίας τουE3 2019: Η παρουσίαση του Contra: Rogue CorpsE3 2019: Ανακοινώθηκε το Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα