E3 2019: Ανακοινώθηκε το Gods & Monsters

Απο την ομάδα που μας έφερε το Assassin's Creed: Odyssey

Η Ubisoft ανακοίνωσε το Gods & Monsters, ένα νέο τίτλο που αφορά την Ελληνική μυθολογία και θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου το 2020.

Όσον αφορά τη φύση του τίτλου, πρόκειται για ένα open-world adventure και θα εμπεριέχει μονομαχίες με διάφορα μυθολογικά πλάσματα καθώς επίσης και την επίλυση γρίφων.

Η

εξιστόρηση της ιστορίας θα γίνεται με την βοήθεια του Ομήρου, ο οποίος θα εξιστορεί την ιστορία του Fenyx στα εγγόνια του.

Σύμφωνα με την Ubisoft "Στο Gods & Monsters οι παίκτες θα ενσαρκώσουν τον Fenyx, έναν ξεχασμένο ήρωα, στην προσπάθεια να επαναφέρει τις δυνάμεις των θεών, που κλάπηκαν από τον Τυφών, το πιο μοχθηρό τέρας της ελληνικής μυθολογίας. Οι παίκτες θα εξερευνήσουν το Isle of the Blessed και θα αποδείξουν την ηρωική τους φύση, καθώς αντιμετωπίζουν διάφορα μυθολογικά πλάσματα, συμπεριλαμβανομένων των γοργόνων (Μέδουσα), άρπυιες και του Κύκλωπες". Με τη βοήθεια των δυνάμεων που σας δόθηκαν από τους θεούς του Ολύμπου, θα κληθείτε να ξεπεράσετε τις όποιες δυσκολίες εμφανιστούν μπροστά σας.

Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει για τα Switch, PlayStation, Xbox και Η/Υ.

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019

Ο Βασίλης Αλεπόπουλος είναι αρθρογράφος στο GR IGN και μπορείτε να τον κάνετε summon στο Twitter ή στο Facebook.

IGN GreeceE3 2019: Το Doom Eternal θα έχει ένα 2v1 modeE3 2019: To νέο Xbox ή αλλιώς Project Scarlett θα κυκλοφορήσει την Εορταστική περίοδο του 2020Τα πιο αξέχαστα cameos διασημοτήτων στην E3

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα