E3 2018: Οι Πειρατές της Καραιβικής έρχονται στο Kingdom Hearts 3

Τελικά πόσους κόσμους θα εξερευνήσουμε;

Ακόμη και εάν οι συνεντεύξεις τύπου των εταιρειών φτάνουν στο τέλος τους δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα αποκαλυφθεί κάτι καινούργιο για το Kingdom Hearts 3.

Κατά τη διάρκεια της φετινή παρουσίασης της Sony, αποκαλύφθηκε ακόμη ένας κόσμος στον οποίο θα ταξιδέψουμε μέσω του επόμενου τίτλου της σειράς και είναι αυτός του Pirates of the Caribbean.

Το εν λόγω franchise θα δώσει για δεύτερη φορά το παρών, καθώς είχε συστηθεί στο Kingdom Hearts 2.

Όσον αφορά το Kingdom Hearts 3, σε περίπτωση που ήσασταν κάπου χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο, η Square Enix δεν σταμάτησε αυτές τις μέρες να βομβαρδίζει με ανακοινώσεις. Ανάμεσα σε αυτές είναι η ένταξη του Frozen στο ρόστερ με τους κόσμους που θα επισκεφθούμε, τη συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού μαζί και με την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι ανακοινώθηκε και μια Special έκδοση του PlayStation Pro αφιερωμένη στον εν λόγω τίτλο, και θα περιέχει τα Kingdom Hearts 1.5 +2.5, Kingdom Hearts 2.8: Final Chapter Prologue και το τρίτο κεφάλαιο της ιστορίας.

Ο Βασίλης Αλεπόπουλος είναι αρθρογράφος στο GR IGN και μπορείτε να τον κάνετε summon στο Twitter ή στο Facebook.

Read more on [SITE_NAME]E3 2018: Ανακοινώθηκε το Kingdom Hearts 3 PS4 ProE3 2018: Το Divinity: Original Sin 2 έχει ημερομηνία κυκλοφορίας στις κονσόλεςE3 2018: To Call of Duty: Black Ops 3 μπαίνει στο lineup του PS Plus

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα