Αστέρια που... αλλάζουν ουρανό

Η σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι προ των πυλών και οι πρωταγωνιστές του είναι έτοιμοι για δράση. Ορισμένοι εξ αυτών έχουν ένα λόγο παραπάνω για να διακριθούν αυτό το καλοκαίρι.

Ετοιμάζονται για νέες προκλήσεις στην καριέρα τους και αναμένεται να αλλάξουν ομάδες. Ορισμένοι εξ αυτών μάλιστα αποτελούν ήδη στόχο άλλων συλλόγων.

Μαρούαν Φελαϊνί.
Ο Βέλγος άσος της Γιουνάιτεντ δεν υπολογίζεται για το βασικό σχήμα της ομάδας του Μάντσεστερ
και ετοιμάζεται να αλλάξει φανέλα. Ήδη η Άρσεναλ έχει δείξει ενδιαφέρον είναι υποψήφιος επόμενος ποδοσφαιρικός σταθμός του.

Τόμπι Αλντερβάιρελντ
Ο κεντρικός αμυντικός της Τότεναμ δεν έχει καταλήξει σε συμφωνία με την Τότεναμ για επέκταση του συμβολαίου του που ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Οι Άγγλοι γράφουν ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο παραμονεύει και ετοιμάζει πρόταση για να τον πάρει στο Ολντ Τράφορντ.

Γκονσάλο Γκέντες
Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει βάλει πωλητήριο στον Πορτογάλο θέλοντας να ισορροπήσει το financial fair play. Η Βαλένθια ίσως αποτελέσει τον επόμενο προορισμό του ποδοσφαιριστή, τη στιγμή που υπάρχουν δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν το όνομα της Γουλβς να εμπλέκεται στην υπόθεση. Καθόλου απίθανη εξέλιξη με δεδομένο ότι εφέτος επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ματέο Κόβατσιτς
Ο Κροάτης υπέγραψε στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2015 θέλοντας να καθιερωθεί δίπλα στον συμπατριώτη του Λούκα Μόντριτς. Πήρε συμμετοχές όχι όμως σε μόνιμη βάση και η αλλαγή προπονητή μάλλον κάνει περίπλοκη την υπόθεση παραμονής του ή όχι στο ρόστερ. Ο ίδιος πάντως ξεκαθάρισε με δήλωσή του ότι έχει στόχο να παίζει περισσότερο από τη νέα σεζόν, είτε αυτό γίνει στη Μαδρίτη, είτε κάπου αλλού…
Keywords
Τυχαία Θέματα