Cyberpunk 2077: Ίσως έρθει το New Game Plus Mode

Και όχι μόνο του.

O lead quest designer του, Cyberpunk 2077, Paweł Sasko μας πρετοίμασε για το New Game Plus Mode, το οποίο ενδεχομένως να είναι στα σκαριά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο u/CaptainGJB έστειλε προσωπικό μήνυμα στον Sasko ρωτώντας τον αν θα μπορούν οι παίκτες να έχουν έναν χαρακτήρα με κάθε stat/ability maxed out ή το παιχνίδι θα είναι πιο κοντά στο στυλ του The Witcher

3 στον συγκεκριμένο τομέα.

Ο Sasko απάντησε ότι αν και μέχρι στιγμής δουλεύουν το character progression, δεν θα είναι δυνατό το max out σε όλα τα abilities σε ένα playthrough καθώς δεν έχει λογική να φτιάχνεις ένα παιχνίδι το οποίο στηρίζεται στις επιλογές από τη μία ενώ από την άλλη να δίνεις στον παίκτη τη δυνατότητα να έχει όλα τα abilities στο φουλ από την πρώτη φορά.

Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι η ομάδα ενδεχομένως ετοιμάζει ένα παιχνίδι το οποίο θα ενθαρρύνει πολλαπλά playthroughs με συγκεκριμένα stats και skills να μπορούν να δαιτηρηθούν.

Ο Sasko πάντως φαίνεται να είναι αρκετά ομιλητικός, καθώς αργότερα απάντησε σε άλλη προσωπική ερώτηση, αυτή τη φορά στο Twitter, σχετικά με τα ερωτικά ειδύλλια που θα έχει το παιχνίδι.

Σε αυτόν τον τομέα λοιπόν το Cyberpunk θα ακολουθήσει το παράδειγμα του The Witcher 3. Θα πρέπει λοιπόν να προσέξετε τη συμπεριφορά σας απέναντι σε κάποιον NPC αν θέλετε να τον... 'ρίξετε'. Ο Sasko επίσης τόνισε ότι οι παίκτες θα έχουν περισσότερες επιλογές, εξηγώντας ότι θα μπορείτε να κάνετε πράγματα και με άτομα του ίδιου φύλου, προσθέτοντας μάλιστα:

"Στο Cyberpunk 2077 εσείς μπορείτε να επιλέξετε τι είδους αλληλεπιδράσεις θα έχετε με τους NPC."

Το παιχνίδι θα έρθει στις 16 Απριλίου του 2020 σε PS4, Xbox και PC.

IGN Greece Σε λίγο καιρό θα μπορείτε να δείτε και εσείς το αποκλειστικό demο του Cyberpunk 2077 Cyberpunk 2077: O Johnny Silverhand θα πει ένα δικό του τραγούδι Το Cyberpunk 2077 θα έρθει μέχρι το 2021

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα