Champions League: Διπλά για Μπράγκα και Σοσιεδάδ

Ουνιόν Βερολίνου – Μπράγκα 2-3

Ουνιόν και Μπράγκα αναζητούσαν την πρώτη νίκη τους στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν εντυπωσιακά στο παιχνίδι και πήραν διαφορά δύο τερμάτων, με τον Μπέκερ να βρίσκει δίχτυα πρώτα στο 30ο και στη συνέχεια στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και μείωσαν στο σκορ με τέρμα του Νιακατέ τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Μπρούμα έφερε το παιχνίδι σε ισορροπία στο 51ο λεπτό επιτυγχάνοντας το 5ο γκολ

του από την αρχή της σεζόν σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε ο Κάστρο στις καθυστερήσεις.

Ουνιόν: Ρόνο, Μπονούτσι, Γκόσενς, Γιουράνοβιτς, Λέιτε, Ντέκι, Χάμπερερ, Τουσάρ (63’ Λαϊντουνί), Κραλ, Μπέρενς, Μπέκερ (63’ Φόλαντ).
Μπράγκα: Ματέους, Μπόρχα (74’ Μαρίν), Νιακατέ, Σάατσε, Μέντες, Μουσράτι, Σάλαζαρ (73’ Μουτίνιο), Μπρούμα, Χόρτα, Μπανζά, Άλβαρο.

Σάλσμπουργκ-Σοσιεδάδ 0-2

Σάλσμπουργκ και Σοδσιεδάδ είχαν βαθμολογική συγκομιδή στην πρώτη αγωνσιτική της φάσης των ομίλων με τους Αυστριακούς να κερδίζουν στην Πορτογαλία τη Μπενφίκα και τους Ισπανούς να μένουν σε εντός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο την Ίντερ.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ ήταν ανώτερη από την αντίπαλο της στο πρώτο μισό της αναμέτρηση παίρνοντας διαφορά δύο τερμάτων. Ο Οϊαρθάμπαλ άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό του αγώνα, ενώ ο Μπράις Μέντες σημείωσε το 0-2 στο 27’. Στο τέλος του πρώτου μέρους η Σοσιεδάδ ήταν η κυρίαρχη ομάδα σε επίπεδο τελικών προσπαθειών και επιθετικής κυριαρχίας στο παιχνίδι.

Σάλσμπουργκ: Σλάγκερ, Τέρζιτς, Σολέ (46’ Μπαϊντού), Πάβλοβιτς, Ντέντιτς, Μπίστρουπ (64’ Καπάλντο), Κιέργκαρντ (46’ Φόρσον), Γκουμά, Γκλουκ, Σίμιτς, Κονατέ (46’ Ράτκοφ).
Ρεάλ Σοσιεδάδ: Ρεμίρο, Τραορέ, Λε Νορμάν (46’ Πατσέκο), Μουνιόθ, Μέντες, Μερίνο, Θουμπέλδια, Θουμπιμέντι, Κούμπο (63’ Τσο), Οϊαρθάμπαλ, Μπαρενετσέα (64’ Φερνάντεθ).

Keywords
Τυχαία Θέματα