Champions League: Αρχίζουν τα προημιτελικά

Έτοιμοι για την επιστροφή της κορυφαίας διοργάνωσης διασυλλογικής διοργάνωσης είναι άπαντες! To Champions League γυρίζει τη Μ. Εβδομάδα με τη φάση των προημιτελικών, αρχής γενομένης από τη Μ. Τρίτη (11/04) με δύο ματς.

Η νέα συνάντηση Τούχελ-Γκουαρδιόλα

Αφού… στέρησε από τη Μάντσεστερ Σίτι τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης το 2021 με την Τσέλσι, ο Τόμας Τούχελ, από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου

πλέον, θα επιχειρήσει να «σταματήσει» ξανά τον Πεπ Γκουαρδιόλα στο δρόμο για το τρόπαιο.

Βαυαροί και «πολίτες» αναμετρώνται στις 22:00 στο «Έτιχαντ», στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του Champions League, με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για τις 19 Απριλίου στο Μόναχο.

Μπενφίκα και Ίντερ θέλουν να γυρίσουν τον χρόνο πίσω

Η προημιτελική φάση δεν είναι ένα… χαρούμενο σημείο αναφοράς για την πορτογαλική ομάδα στον 21ο αιώνα. Από τότε που έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1990 (έχασε 1-0 στη Βιένη από τη Μίλαν), η Μπενφίκα έχει εμφανιστεί πέντε φορές σε αυτό το στάδιο της διοργάνωσης και αποκλείεται κάθε φορά, όλες στην εποχή του Champions League.

Η Ίντερ είναι στα προημιτελικά για πρώτη φορά ύστερα από 12 χρόνια και δεν έχει προχωρήσει περισσότερο από τότε που κατέκτησε το τρόπαιο το 2010. Δεν είναι περίεργο, λοιπόν, που οι δύο ομάδες αυτού του ζευγαριού προσδοκούν και ελπίζουν για μια επιστροφή στις ημέρες… δόξας.

Keywords
Τυχαία Θέματα