Bundesliga: Τα highlights της 8ης αγωνιστικής (vids)

Bundesliga: Τα highlights της 8ης αγωνιστικής (vids) csaranΚυρ, 11/22/2020 - 22:00

Μπάγερν Μονάχου - Βέρντερ Βρέμης 1 - 1 

Ισοπαλία μετά από πολλά χρόνια κατάφερε να αποσπάσει η Βέρντερ στην "Αλιάνζ Αρίνα". Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Εγκεσταϊν στο 45ο λεπτό για να έρθει η ισοφάριση από τον Κομάν 17 λεπτά αργότερα.

Γκλάντμπαχ - Άουγκσμπουργκ 1 - 1

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα κατάφεραν να πάρουν

την ισοπαλία οι φιλοξενούμενοι την ώρα που όλα έδειχναν ότι θα ηττηθούν στην έδρα της Μπορούσια. 

Χόφενχαϊμ - Στουτγκάρδη 3 - 3 

Εντυπωσιακό ματς έγινε στο "Σινχαϊμ" με την Στουτγκάρδη να παίρνει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα. Μια πολύ ωραία εκτέλεση του Κεμπφ στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στους φιλοξενούμενους στις καθυστερήσεις.

Σάλκε - Βολσφμπούργκ 0 - 2

Η Σάλκε συνεχίζει τις κακές εμφανίσεις δεν κατάφερε μέσα στην έδρα της να βελτιώσει την εικόνα της στο φετινό πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να ηττηθεί και να παραμείνει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Μπίλεφελντ - Λεβερκούζεν 1 - 2

Με μια μέτρια εμφάνιση οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν την νίκη εκτός έδρας και σε συνδυασμό με το στραβοπάτημα της Μπάγερν να την πλησιάσουν στον έναν βαθμό.

Άϊντραχτ Φρανκφούρτης - Λειψία 1 - 1

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ αλλά τελικά το μόνο που κατάφεραν ήταν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας γεγονός που δεν τους επέτρεψε να πιάσουν στην κορυφή της βαθμολογίας την Μπάγερν Μονάχου.

Χέρτα - Ντόρτμουντ 2 - 5

Μια ακόμα απίθανη εμφάνιση από τον Χάαλαντ ο οποίος σημείωσε χατ - τρικ σε 15 λεπτά απλοποίησε πολύ το έργο των φιλοξενούμενων οι οποίοι πέρασαν άνετα από την έδρα της Χέρτα.

Φράιμπουργκ - Μάιντς 1 - 3

Πρώτη νίκη στην σεζόν και μάλιστα εκτός έδρας για την Μάιντς γεγονός που την βοήθησε να ξεφύγει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Κολωνία - Ουνιόν Βερολίνου 1 - 2

Η Κολωνία συνεχίζει να απογοητεύει με τις εμφανίσεις της στο φετινό πρωτάθλημα την ώρα που η Ουνιόν με αυτή τη νίκη ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας. 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Bundesliga - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off csaran Off Off ΓΕΡΜΑΝΙΑ Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από όλα τα ματς του γερμανικού πρωταθλήματος. Article publish on Κυρ, 11/22/2020 - 22:00 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα