Bob Iger: Η Disney θα συνεχίσει τους X-Men

"Θεωρώ ότι βγάζει νόημα".

Eίμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην πιθανή εμφάνιση των X-Men του MCU, καθώς ο CEO της Disney, Bob Iger, είπε ότι μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία εξαγοράς της Fox από την Disney, ο Kevin Feige και η Marvel

Studios θα αναλάβουν το franchise της Fox.

Σε συνέντευξη στο The Hollywood Reporter, ο Iger απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον των X-men και το αν ο Kevin Feige θα αναλάβει την διαχείρηση του:

"Θεωρώ ότι βγάζει νόημα. Θέλω να είμαι προσεχτικός εξαιτίας όσων έχουν επικοινωνηθεί με τα άτομα της Fox, αλλά νομίζω το γνωρίζουν. Βγάζει νόημα για την Marvel να το αναλάβει ένας άνθρωπος. Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν δύο Marvel".

Αυτό δεν επιβεβαιώνει απαραίτητα ότι οι X-Men θα μπουν στο MCU - καθώς υπάρχει το ερώτημα του πως θα μπλεχτεί σε όλα αυτά το τωρινό timeline των X-Men ή αν θα γίνει reboot - αλλά αυτό το σχέδιο, το κάνει αρκετά πιθανό.

Όταν ρωτήθηκε αν ο Deadpool θα γίνει Avenger, o Iger είπε: "Ο Kevin έχει πολλές ιδέες. Δεν λέω ότι αυτή είναι μία από αυτές. Αλλά ποιος ξέρει;"

IGN GreeceΥπάρχει περίπτωση να δούμε τον Loki και την Scarlet Witch στη μικρή οθόνη"Βαφτίζεται" η νέα υπηρεσία προβολών της DisneyH "Sade" η Αφρικανή πριγκήπισσα έρχεται από την Disney

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα