Blue Horizon: Αυτοί είναι οι 4 κατηγορούμενοι για τον πνιγμό του Αντώνη – Σκυφτοί και αμίλητοι στον Εισαγγελέα

Στον Εισαγγελέα Πειραιά οδηγήθηκαν πριν από λίγο τα τέσσερα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, που συνελήφθησαν μετά τον θάνατο του 36χρονου επιβάτη στο λιμάνι του Πειραιά.

Πρόκειται για τον καπετάνιο, τον ύπαρχο, τον λοστρόμο και τον αξιωματικό καταστρώματος του πλοίου.

Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού και για παραβίαση σχετικών άρθρων του

Κώδικα Δημοσίου Ναυτικού Δικαίου.

Κατά την είσοδό τους δέχτηκαν βροχή ερωτήσεων για την αποτρόπαια πράξη τους, όμως μπήκαν αμίλητοι και σκυφτοί στο γραφείο του εισαγγελέα.

Blue Horizon- Η στιγμή της σύλληψης των 4 ατόμων του πληρώματος

Από τους επιβάτες του Blue Horizon κατεγράφη η στιγμή που όταν το πλοίο επέστρεψε στο λιμάνι του Πειραιά, από το Λιμενικό συλλαμβάνονται ο καπετάνιος και τα τρία μέλη του πληρώματος.

Σοκάρουν τα βίντεο από τη στιγμή που πέφτει στη θάλασσα ο 36χρονος

Σε βίντεο που είδαν τα φως της δημοσιότητας στα social media, ο 36χρονος προσπαθεί να επιβιβαστεί στο πλοίο κατά την αναχώρηση για το Ηράκλειο, φέρεται να διαπληκτίζεται με κάποια άτομα από το πλήρωμα και στη συνέχεια να βρίσκεται στη θάλασσα, χάνοντας τη ζωή του.

Βίντεο σοκ: Το πλήρωμα έσπρωξε από το Blue Horizon στον θάνατο τον 36χρονο που σκοτώθηκε στο λιμάνι Πειραιά pic.twitter.com/FdzFTliZLg

— kakajason (@kakajason50) September 5, 2023

pic.twitter.com/Q6Rg3dpcie

— kakajason (@kakajason50) September 5, 2023

Η διοίκηση της Attica Group στην οποία ανήκει το πλοίο με ανακοίνωσή της δηλώνει συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμάνι του Πειραιά, επισημαίνοντας ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος.

Στο Blue Horizon έγινε αλλαγή του πληρώματος και αναχώρησε αργά τα μεσάνυχτα για τον προορισμό του.

Πηγή: THE TOC

Keywords
Τυχαία Θέματα