“Εγκλωβισμένη” στα Χάνια η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού!

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα και η κακοκαιρία “Daniel” έχει επηρεάσει και τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, η οποία είναι “εγκλωβισμένη” στα Χάνια Πηλίου!

Οι Πράσινες βρίσκονται στον ορεινό οικισμό του νομού Μαγνησίας εδώ και λίγες ημέρες, καθώς εκεί πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, ωστόσο οι έντονες

καταιγίδες έχουν “κλείσει” τις παίκτριες του Τριφυλλιού στο ξενοδοχείο και οι ποδοσφαιρίστριες του Παναθηναϊκού αρκούνται σε προπονήσεις στο γυμναστήριο και στο κλειστό γήπεδο που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο.

Παράλληλα οι δρόμοι έχουν κλείσει από τους ορμητικούς χείμαρρους και δεν υπάρχει τρόπος για να μετακινηθεί κάποιος από το ορεινά Χάνια.

Η προγραμματισμένη αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού είναι για την Παρασκευή (08/09), ωστόσο είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα μπορέσουν οι Πράσινες να ταξιδέψουν για την Αθήνα με την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο νομό Μαγνησίας, ενώ οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με την ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα