Blizzard: Αύξηση της χωρητικότητας των server για μικρότερα queues

Πήχτρα το μαγαζί!

Η Blizzard ανακοίνωσε ότι αυξάνει επαρκώς την χωρητικότητα των server της, μετά από την τεράστια αναμονή που αντιμετωπίζουν οι παίκτες, από την κυκλοφορία του WoW Classic.

Το ίντερνετ έχει γεμίσει φωτογραφίες από παίκτες που περιμένουν στην ουρά για να μπουν στο παιχνίδι, ενώ μικρότερης χωρητικότητας realms δεν μπορούν

να δεχθούν άλλους παίκτες.

Για να το αντιμετωπίσει, η Blizzard θα αυξήσει την χωρητικότητα των server. Μιλώντας στο forum του WoW Classic, η εταιρεία είπε ότι "με διορθώσεις που κυκλοφορούν τώρα σε όλα τα realms, θα αυξηθεί ο αριθμός των παικτών, που μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα και να παίξουν. Σε κάποια realm θα μειωθεί η αναμονή, ενώ άλλα θα ξεφορτωθούν το πρόβλημα μια για πάντα.

Όλη η νοσταλγία του παρελθόντος βέβαια, δικαιολογεί όλη αυτή την καθυστέρηση, αλλά θα έπρεπε, ένα τέτοιο σημαντικό πρόβλημα να έχει εξαρχής λύση.

Πάντως, παρά τις τεράστιες ουρές, φαίνεται ότι οι παίκτες που δεν καταφέρνουν να μπουν αμέσως στο παιχνίδι, αρκέστηκαν στο να το παρακολουθούν από άλλους, ενώ την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, το WoW Classic έφτασε τους ένα εκατομμύριο viewers.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceBlizzard: Μήνυση σε εταιρεία mobile παιχνιδιών για αντιγραφή του WarcraftΠερισσότεροι από 1 εκατομμύριο viewers στο Twitch για το World of Warcraft ClassicΤο World of Warcraft αντιμετωπίζει ήδη προβλήματα με τους server

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα