Blade of the Immortal Collection Box

“Blade of the Immortal Collection Box” από την Digital Content.

“Blade of the Immortal Collection Box” από την Digital Content.

Τo “Blade of the Immortal Collection Box” είναι ένα συλλεκτικό κουτί για τους λάτρεις του Μάντζι, του αθάνατου πολεμιστή! Περιλαμβάνει τους δέκα πρώτους τόμους tankoubon της σειράς Blade of the Immortal, καθώς και το DVD της κινηματογραφικής μεταφοράς.

Η σειρά manga “Blade of the Immortal” ακολουθεί τις περιπέτειες του Μάντζι , ενός

ρόνιν πολεμιστή στην φεουδαρχική Ιαπωνία, ο οποίος φέρει την κατάρα της αθανασίας. Για να λυθεί η κατάρα, για να γίνει πάλι θνητός και να δώσει τέλος στη μίζερη ζωή του, ο Μάντζι πρέπει να σκοτώσει χίλιους κακούς ανθρώπους.

Το Blade of the Immortal κατέκτησε και τη μεγάλη οθόνη σε μια επική μεταφορά που πήρε σάρκα και οστά χάρη στο έμπειρο μάτι του παραγωγικότατου καλτ Ιάπωνα σκηνοθέτη Τακάσι Μίικε.

Μπορείτε να βρείτε το “Blade of the Immortal Collection Box” αποκλειστικά στο MyBoxes.gr με 34,90 € ενώ το συνολικό κόστος των επιμέρους προϊόντων σε τιμές λιανικής ανέρχεται στα 118,50 €.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το: https://myboxes.gr/boti-box/

Facebook Page: https://www.facebook.com/myboxes.gr/

Δελτίο Τύπου

IGN Greece Η AOC Gaming συνεργάζεται με Red Bull Guardians & Red Bull Kumite Οι developers του Spider-Man PS4 απαντούν για τις νερολακούβες STARLINK : Battle for Atlas Star Fox Team Is Back!

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα