Ικάρντι: «Πιο απολαυστική μια τέτοια νίκη»

Ο Μάουρο Ικάρντι υπογράμμισε πως απόλυσε τη νίκη 1-0 της Ίντερ επί της Μίλαν, με το γκολ που σημείωσε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Ο Αργεντινός επιθετικός υπογράμμισε πως οι «νερατζούρι» θα πρέπει να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις.

Αρχικά, ο Ικάρντι υπογράμμισε: «Τα ντέρμπι πρέπει να τα κερδίζεις. Το λέμε όλη την εβδομάδα που μας πέρασε. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε. Αξίζαμε να κερδίσουμε για ότι δημιουργήσαμε για πάνω από 90 λεπτά. Το να κερδίζεις στο 93ο λεπτό το κάνει ακόμα
πιο απολαυστικό».

Στη συνέχεια, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής τόνισε: «Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Το είπα και πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, ότι έχουμε την υποχρέωση να κερδίσουμε για τους οπαδούς μας που γέμισαν το γήπεδο και για εμάς. Πρέπει να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας και η νίκη να γίνει η συνήθειά μας. Είναι στο χέρι μας. Στο τέλος της σεζόν θα δούμε που θα είμαστε».

Τέλος, μίλησε και για τις επικείμενες αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα για το Champions League: «Ξέρουμε ότι έχουμε δυνατότητες ως ομάδα και μπορούμε να παλέψουμε όλα τα ματς».
Keywords
Τυχαία Θέματα