BioWare: Το πλαίσιο κυκλοφορίας ίσως να "πλήγωσε" το Mass Effect: Andromeda

Φταίνε τα Breath of the Wild και Horizon;

To Mass Effect: Andromeda δεν ήταν τόσο επιτυχημένο όσο οι προηγούμενες προσθήκες στη σειρά και ένας παραγωγός της BioWare, μίλησε για μια πτυχή που πιστεύει ότι μπορεί να συνέβαλε στις κακές βαθμολογίες του παιχνιδιού.

Σε ένα thread του Twitter σήμερα, ο παραγωγός της BioWare

Mark Darrah έγραψε ότι πιστεύει ότι το Andromeda υπέφερε κάπως από την κυκλοφορία του μέσα από ένα γεμάτο πρόγραμμα με τα Nier: Automata, Nioh, Horizon: Zero Dawn και The Legend of Zelda: Breath Of The Wild, καθώς όλα κυκλοφόρησαν τις εβδομάδες πριν από το sci-fi RPG της BioWare. Ο Darrah βλέπει αυτό ως ένα "γεμάτο" περιβάλλον κυκλοφορίας, σημειώνοντας ότι πιστεύει ότι κάθε ένα από αυτά τα παιχνίδια "κάνει κάτι καλύτερο" από το Andromeda, το οποίο αναγνώρισε ως "ατελές παιχνίδι".

Για τον Darrah, αυτό σήμαινε ότι τα "αρκετά αξιοπρεπή" συστήματα του Andromeda κρίνονται με βάση τα ολόφρεσκα συστήματα που είχαν λάβει μόλις παίκτες και κριτικοί. Ο Darrah διευκρίνισε ότι καταλαβαίνει πλήρως ότι μια αργότερη κυκλοφορία δεν θα έχει αυξήσει δραματικά τα αποτελέσματα, καθώς πιστεύει ότι το Andromeda "είναι ένα βαθιά ελαττωματικό παιχνίδι. Παρόλα αυτά, ο Darrah δείχνει ότι θα μπορούσε να υπάρξει πιθανότητα η βαθμολογία του τίτλου να έχει αυξηθεί ελαφρώς, δεδομένης της απόστασης από τους συγκρίσιμους και ευνοϊκότερους τίτλους.

"Ως αποτέλεσμα, ακόμη και τα συστήματα που είναι αρκετά αξιοπρεπή, εξετάζονται λεπτομερώς σε σχέση με εκείνα που έχουν υλοποιηθεί σε ανώτερο επίπεδο."

Ο Darrah είπε ότι η πιθανή διαφορά πέντε ή έξι σημείων στις βαθμολογίες του Metacritic πιθανότατα είχε κάποια επίπτωση στις πωλήσεις, αλλά από στόμα σε στόμα είναι επίσης ένας εξαιρετικά σημαντικός παράγοντας στην πώληση των παιχνιδιών αυτών των ημερών.

"Ξεκινάτε το παιχνίδι που σας αρέσει περισσότερο. Το Andromeda έχει πολλά προβλήματα και ξεπεράστηκε από πραγματικά καλύτερα παιχνίδια."

Εσάς ποια είναι η άποψή σας;

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Read more on [SITE_NAME]Η BioWare ανακοινώνει ένα νέο Mass Effect NovelH Andromeda είναι πολύ μακριά για να φτάσουν τα updates της BioWareΜια γνώριμη λειτουργία του No Man's Sky σχεδόν 'μπήκε' στο Mass Effect: Andromeda

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα