To Nintendo Switch ίσως ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη σειρά Monster Hunter

Ουδέν κρυπτόν από τους μετόχους.

Σύμφωνα με μια διαρροή, στην ενημέρωση μετόχων της Capcom το franchise του Monster Hunter είχε την τιμητική του.

Κατά τη διάρκεια του meeting τέθηκαν ορισμένα ερωτήματα από τους μετόχους σχετικά με το μέλλον του franchise στην υβριδική κονσόλα

της Nintendo. Σύμφωνα με την δημοσίευση του Koudaiseidaos στο Twitter, η εταιρεία ανάπτυξης δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε port του Monster Hunter World, ωστόσο είναι πρόθυμη να αναπτύξει ένα αποκλειστικό τίτλο για την κονσόλα.

Πιο συγκεκριμένα το tweet αναγράφει ότι "Πήγα στην συνέλευση μετόχων της Capcom, που εξελίχθηκε όπως περίμενα. Σχετικά με το ΜΗ World, είπαν ότι "δεν μπορεί να γίνει για το Switch", οπότε είναι ανούσιο να ζητάμε τη μεταφορά του. Παρ' όλα αυτά η εταιρεία θα προχωρήσει στην ανάπτυξη ενός MH τίτλου ειδικά για το Switch".

Το IGN ήρθε σε επικοινωνία με την Capcom, με την εταιρεία να αποφεύγει να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τους εν λόγω ισχυρισμούς, παραχωρώντας όμως μια δήλωση σχετικά με την συνεργασία της με την Nintendo.

"Σχετικά με το Monster Hunter, συγκεντρωνόμαστε στην κυκλοφορία του Monster Hunter World για κονσόλες και H/Y καθώς συνεχίζουμε να συστήνουμε τη σειρά σε περισσότερες φορητές συσκευές με την επερχόμενη κυκλοφορία του Monster Hunter Generations για το Nintendo Switch."

To Monster Hunter Generations Ultimate είναι μια μεταφορά του τίτλου που κυκλοφόρησε για το 3DS ονόματι "Monster Hunter Generations", και θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά στη δυτική αγορά στις 28 Αυγούστου για το Nintendo Switch.

Ο Βασίλης Αλεπόπουλος είναι αρθρογράφος στο GR IGN και μπορείτε να τον κάνετε summon στο Twitter ή στο Facebook.

Read more on [SITE_NAME]Όλες οι λεπτομέρειες γύρω από το Monster Hunter World x Final Fantasy XIV CrossoverCapcom: Νέες κυκλοφορίες για το πρώτο τετράμηνο του 2019Ο βασιλιάς του βυθού δεν θα εμφανιστεί στο Monster Hunter World

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα