Bethesda: Δεν ξεχάσαμε τα Single Player Games

Σε περίπτωση, που κάποιος πίστευε το αντίθετο...

Παρά το μπαράζ των ανακοινώσεων γύρω από το Fallout 76, ο Pete Hines έκανε ένα μικρό διάλειμμα στη συνέντευξη του στο Eurogamer, για να καθησυχάσει τους fans, επισημαίνοντας τη σημασία των single player παιχνιδιών για τη Bethesda.

"Σκεφτήκαμε, πως είναι σημαντικό να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο, ότι έρχεται ένα νέο single

player sci-fi IP και μετά από αυτό έρχεται και το TES VI. Απλώς δεν θέλουμε να 'ξεφύγει' ο κόσμος, επειδή το Fallout 76 είναι multiplayer παιχνίδι. Αυτό δεν σημαίνει, ότι ήρθε το τέλος για τα singleplayer games της Bethesda Game Studios."

"Περισσότερα για τα δύο παιχνίδια θα γίνουν γνωστά πολύ αργότερα. Οι ανακοινώσεις δεν αλλάζουν τίποτα σε σχέση με τους γνωστούς, για την μυστικοπάθεια και για τη διάρκεια, παραγωγικούς κύκλους των παιχνιδιών μας."

Βέβαια πριν από αυτά τα δύο παιχνίδια θα δούμε τα Rage 2 και DOOM Eternal, τα οποία και τα δύο είναι κατά κύριο λόγο single-player games. Οπότε κρατάμε το spam για τις επόμενες ημέρες.

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, μπορείτε να τον βρείτε στον κοντινότερο Blacksmith, να ακονίζει τη χολή του για τα επόμενα παιχνίδια της χρονιάς.

IGN GreeceO Pete Hines της Bethesda μας φέρνει πιο κοντά στις νέες κονσόλεςΠιθανή ανάμιξη της Bethesda στο μέλλον first party τίτλων της NintendoΗ Bethesda ανακοίνωσε το lineup του QuakeCon 2018

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα