Ρομαντικά προβλέπονται να είναι τα γυρίσματα του "Morbius: The Living Vampire"

Τι γλυκό...

To "Morbius, the Living Vampire", το spin-off του "Spider-Man" με πρωταγωνιστή τον Jared Leto, θα ξεκινήσει τα γυρίσματα στις αρχές του 2019.

Σε συνέντευξή τους με το Collider, οι παραγωγοί Avi Arad και Matt Tolmach (Venom) αποκάλυψαν λίγες λεπτομέρειες για την επερχόμενη ταινία. Επιβεβαίωσαν ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν "πάνω κάτω" τον Φεβρουάριο, αλλά δεν έδωσαν ακριβή ημερομηνία.

Συζητήθηκε επίσης η πιθανότητα να γίνει η ταινία "Κατάλληλη για ενήλικους", όπου ο Tolmach είπε,

"Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος κανόνας κάπου που να λέει ότι όλες πρέπει να είναι στο ίδιο επίπεδο καταλληλότητας... όλοι έχουμε δει ότι και οι ακατάλληλες ταινίες με σουπερήρωες τα πάνε καλά. Υπάρχει αυτή η πιθανότητα. Μπορείς να το πετύχεις σε έναν βαθμό”.

Ο Arad μίλησε για τους Venom και Carnage, λέγοντας, "Όταν ακούς για τον Carnage, το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι 'Κατάλληλη για ενήλικες'. Αλλά αν γνωρίζεις την ιστορία και τα κόμικς βλέπεις ότι δεν υπάρχει κάτι ακατάλληλο", είπε ο Arad. "Είναι μια βασανισμένη ψυχή. Δεν έχει να κάνει με τις πράξεις του, δεν χρειάζεται να δείξεις το μαχαίρι που μπήγεται και το αίμα να κυλά. Πρέπει να δείξεις το κίνητρο. Γεννήθηκε έτσι ή πρέπει να τον συμπονέσουμε, γιατί αν καταφέρεις να κάνεις έναν κακό που θα συμπονέσεις, τότε πέτυχες διάνα".

Επιβεβαιώθηκε ότι το "Morbius" θα είναι το επόμενο spin-off του "Spider-Man" το δεύτερο μετά το αρκετά επιτυχημένο, "Venom", με τον Arad να λέει ότι ο Leto θα είναι ο πρωταγωνιστής. "Αυτό είναι το ωραίο, ότι ένας ηθοποιός σαν τον Leto και ένας ηθοποιός σαν τον Tom Hardy ήθελαν τον δικό τους χαρακτήρα. Έναν χαρακτήρα που αγαπούν".

Ο χαρακτήρας του Morbius δημιουργήθηκε αρχικά από τους Roy Thomas και Gil Kane και με τις βαμπιρικές του δυνάμεις, έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 1963, στο Amazing Spider-Man #101. Η υπόθεση μιλά για έναν επιστήμονα που στην προσπάθειά του να βρει μια θεραπεία για μια σπάνια αρρώστια αίματος και από ατύχημα μεταμορφώνεται σε βρικόλακα. Αν και αηδιασμένος από τη δίψα του για αίμα, επιλέγει να τρέφεται με εγκληματίες.

Ο Leto έχει υπάρξει ξανά κινηματογραφικός "κακός" που ξεπήδησε από κόμικ. Το 2016 ενσάρκωσε τη νέμεσις του Batman, Joker και πιθανολογείτε η επιστροφή του για δική του αυτόνομη ταινία. Μην ξεχνάμε την ερμηνεία του στη δραματική ταινία "Dallas Byers Club" , όπου συμπρωταγωνίστησε με το Matthew McConaughey, και κέρδισε τις εντυπώσεις κοινού και κριτικών, και μαζί το πρώτο του Όσκαρ.

Σε σχετικά νέα, ένα spin-off της Silk προετοιμάζεται και το sequel του "Spider-man: Homecoming" απέκτησε τίτλο. Μην ξεχάσετε να διαβάσετε το review μας για το "Venom".

Μέχρι να βγει αυτή η ταινία, ρίξτε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Οκτώβριο και πείτε μας στα σχόλια ποιες προβολές σας άρεσαν περισσότερο.

IGN GreeceΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 09/10 - 07/10The Boys: Teaser Trailer - NYCC 2018 Mortal Engines - Trailer #3

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα