Bέλγιο: Ο Πρωθυπουργός ζητά να σταματήσουν οι αγκαλιές στους πανηγυρισμούς

Bέλγιο: Ο Πρωθυπουργός ζητά να σταματήσουν οι αγκαλιές στους πανηγυρισμούςageorgiΤρί, 12/22/2020 - 09:02

Ο Βέλγος Πρωθυπουργός κάλεσε τους ποδοσφαιριστές να μην αγκαλιάζονται κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών στα γκολ!

Όπως αναφέρει ο βελγικός Τύπος, σε μεγάλη μερίδα της χώρας το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές πανηγυρίζουν αγκαλιασμένοι τα γκολ τους προκαλεί εκνευρισμό, καθώς ο γενικός πληθυσμός είναι αναγκασμένος να τηρεί τις αποστάσεις για την αποφυγή μετάδοση του κορωνοϊού.

Έτσι ο Πρωθυπουργός Αλεξάντερ Ντε Κρόο ζήτησε από τους παίκτες να βάλουν τέλος στις αγκαλιές και από τις ποδοσφαιρικές αρχές να γίνουν πιο αυστηρές στην τήρηση των κανόνων:

«Ο κανονισμός λέει ότι τέτοιοι πανηγυρισμοί απαγορεύονται. Ζητάω από την ομοσπονδία να γίνει πιο αυστηρή».

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της λίγκας Στέιν Φαν Μπέιφερ, τόνισε από την πλευρά του:

«Καταλαβαίνουμε την ανησυχία του κόσμου, σίγουρα πρέπει οι αγκαλιές και τέτοιου είδους πανηγυρισμοί να αποφεύγονται όσο γίνεται περισσότερο. Θα το τονίσουμε αυτό προς τις ομάδες, αν και θα ήθελα να προσθέσω ότι στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο τηρούνται αυστηρά πρωτόκολλα και όλοι οι παίκτες πριν από κάθε αγώνα πρέπει να έχουν βρεθεί αρνητικοί σε τεστ».

ΒΕΛΓΙΟ - Pro League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off ageorgi Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΕΛΓΙΟ Ο Βέλγος Πρωθυπουργός κάλεσε τους ποδοσφαιριστές να μην αγκαλιάζονται κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών στα γκολ! Article publish on Τρί, 12/22/2020 - 09:02 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα