Μπρους: «Φοβάμαι για την υγεία δύο παικτών μου»

Μπρους: «Φοβάμαι για την υγεία δύο παικτών μου»ageorgiΤρί, 12/22/2020 - 07:28

Οι Τζαμάαλ Λασέλ και Αλέν Σεν Μαξιμέν της Νιούκαστλ δεν έχουν αναρρώσει ακόμα από τον κορωνοϊό.

O Covid - 19 «χτύπησε» την ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς αρκετοί παίκτες αλλά και μέλη του τεχνικού τιμ νόσησαν τις τελευταίες εβδομάδες.

Οι περισσότεροι έχουν αναρρώσει, ωστόσο ο προπονητής Στιβ Μπρους τόνισε ότι δύο ποδοσφαιριστές του αντιμετωπίζουν ακόμα τα

συμπτώματα του ιού και περνούν δύσκολες στιγμές.

«Οι σκέψεις μου είναι με τους δύο παίκτες και την υγεία τους. Είναι φοβερό αν σκεφτείς ότι είναι νέοι άνθρωποι και αθλητές υψηλού επιπέδου. Είχαν συμπτώματα όπως εμετό, πόνους, στοματικό έλκος, έλλειψη όσφρησης, γεύσης, αλλά το μεγαλύτερο και πιο ανησυχητικό είναι η υγεία του ενός, ο μακροχρόνιος Covid που θα σκεφτόσουν ότι δεν θα μπορούσε να προσβάλλει αθλητή, είναι δυστυχώς εδώ. Πηγαίνουν για μία βόλτα μισή ώρα και μετά θέλουν να γυρίσουν στο κρεβάτι. Η κόπωση τους έχει χτυπήσει, ελπίζουμε να υπάρξει φως στην άκρη του τούνελ, αλλά σίγουρα δυσκολεύονται πολύ».

Αργότερα, με τη συναίνεση των δύο παικτών, έγινε γνωστό ότι αυτοί στους οποίους αναφερόταν ο Μπρους ήταν ο αμυντικός και αρχηγός της ομάδας Λασέλ και ο εξτρέμ Σεν Μαξιμέν, η επιστροφή των οποίων στους αγωνιστικούς χώρους δεν μπορεί ακόμα να προσδιοριστεί.

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Newcastle United - Ποδόσφαιρο Off Off ageorgi Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Newcastle United ΑΓΓΛΙΑ Οι Τζαμάαλ Λασέλ και Αλέν Σεν Μαξιμέν της Νιούκαστλ δεν έχουν αναρρώσει ακόμα από τον κορωνοϊό.

Article publish on Τρί, 12/22/2020 - 07:28 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα