Maywather jr και Nasukawa θα... επενδύσουν στις 31/12 στην Saitama Arena.

Ο Floyd Mayweather jr είναι δεδομένα ένας απίθανος πυγμάχος,αήττητος, ο οποίος δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν.

Όμως ο Αμερικανός σούπερ σταρ, είναι κι ένας λάτρεις της μεγάληςζωής, των χρημάτων και των υλικών αγαθών. Είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας καιόπως κάθε επιχειρηματίας θέλει να «ανοίξει» τη «βεντάλια» των χωρών που δραστηριοποιείται.

Η Ιαπωνία είναι μία χώρα που λατρεύει τα μαχητικά σπορ καιδείχνει την αγάπη της στους μεγάλους

αθλητές με κάθε τρόπο. Ο Floyd Mayweather jr λοιπόν αποδέχθηκε μία πρόταση του Προέδρου της RIZIN να αγωνιστεί σε πυγμαχικό αγώνα μεαντίπαλο έναν «φονιά» του Κικ Μποξινγκ, ο οποίος βέβαια δεν θα έχει δικαίωμα ναχρησιμοποιήσει πόδια, γόνατα και αγκώνες.

Ο αντίπαλος του Floyd Mayweather jr θα είναι ο TenshinNasukawa ο οποίος έχει 32 αγώνες 32 νίκες 22 νοκ άουτ, σε κικ μπόξινγκ και ΜΜΑ.

Ο Floyd Mayweather jr βλέπει ως μία πολύ καλή ευκαιρία για ναπροωθήσει την φίρμα του και στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Για να καταλάβει κανείς πόσο… promotion είναιόλο αυτό, ο αγώνας θα μοιάζει περισσότερο με ένα επίσημο sparring, αφού δεν θα συμπεριληφθεί σταεπίσημα ρεκόρ των δύο αθλητών, ούτε σε κάποια Παγκόσμια ζώνη. Ο Floyd Mayweatherjr και Tenshin Nasukawa θα βρεθούν στο ίδιο ρινγκ στις 31 Δεκεμβρίου στηνSaitama Arena.

Με λίγα λόγια ο Nobuyuki Sakakibara πληρώνει, ο Floydεπενδύει και ο Nasukawa μόνο να κερδίσει έχει από έναν τέτοιο αγώνα. Άρα ζήσαμεεμείς καλά κι αυτοί καλύτερα.


Keywords
Τυχαία Θέματα