Aρμάνι Μιλάνο: Επιστρέφει στη δράση

Aρμάνι Μιλάνο: Επιστρέφει στη δράσηageorgiΔευ, 11/16/2020 - 12:28

Η Αρμάνι Μιλάνο έλαβε το πράσινο φως από τις υγειονομικές αρχές της ιταλικής πόλης και την Euroleague να επιστρέψει στη δράση.

Η ιταλική ομάδα είχε χτυπηθεί από τον κορωνοϊό αλλά όπως τόνισε, αρκετά από τα θετικά αποτελέσματα των τεστ

αποδείχτηκαν ψευδή.

Η ανακοίνωση της Euroleague:

«Μετά την ανακοίνωση της Δευτέρας 9 Νοεμβρίου, ότι αρκετά μέλη της ομάδας AX Armani Exchange Milan είχαν βρεθεί θετικά για τον COVID-19, οι αρχές δημόσιας υγείας του Μιλάνου ανάγκασαν την ομάδα να αναστείλλει τη δραστηριότητά της και να παραμείνει σε απομόνωση. Λόγω του μεγάλου αριθμού θετικών  κρουσμάτων σε συνδυασμό με την έλλειψη συμπτωμάτων, ο γιατρός της ομάδας του Μιλάνου και ο ιατρικός αξιωματούχος της Ευρωλίγκας τα θεώρησαν ως αμφίβολα θετικά αποτελέσματα τεστ PCR. Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της Ευρωλίγκας για την υγεία και την ασφάλεια, τα οποία αναφέρουν ότι "Σε περίπτωση που ένας σύλλογος λάβει ένα ψευδές ή αμφίβολο θετικό αποτέλεσμα δοκιμής PCR, το άτομο θα επανεξεταστεί δύο φορές δύο συνεχόμενες ημέρες. Εάν το δεύτερο και το τρίτο τεστ PCR είναι αμφότερα αρνητικά το άτομο θα θεωρηθεί αρνητικό”, ολόκληρη η ομάδα επανεξετάστηκε αμέσως, με μόνο περιορισμένο αριθμό θετικών αποτελεσμάτων. Το τρίτο τεστ PCR, το οποίο πραγματοποιήθηκε τόσο για τα αρχικά θετικά άτομα με PCR όσο και για τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, έγινε την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, λόγω των απαιτήσεων των αρχών δημόσιας υγείας του Μιλάνου. Μετά από αυτό το τελευταίο τεστ, οι αρχές δημόσιας υγείας του Μιλάνου επέτρεψαν στην ομάδα να ξαναρχίσει τη δραστηριότητά της, με όλα τα άτομα να θεωρούνται αρνητικά από σήμερα και να είναι διαθέσιμα για τα επερχόμενα παιχνίδια της Turkish Airlines EuroLeague».

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Armani Milano - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Armani Milano ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η Αρμάνι Μιλάνο έλαβε το πράσινο φως από τις υγειονομικές αρχές της ιταλικής πόλης και την Euroleague να επιστρέψει στη δράση.

Article publish on Δευ, 11/16/2020 - 12:28 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα